Så bekräftade Perrie Edwards att Jesy Nelson och Jake Roche har gjort slut

Så bekräftade Perrie Edwards att Jesy Nelson och Jake Roche har gjort slut

Det har den senaste tiden ryktats om att Jesy Nelson och fästmannen Jake Roche har brutit förlovningen. Nu bekräftar Perrie Edwards att det faktiskt stämmer.

Medlemmarna i Little Mix har fullt upp med att promota sitt nya album Glory days som just nu ligger etta på albumlistan i Storbritannien. Även i privatlivet har det hänt mycket för tjejerna och det har ryktats om att Jesy Nelson och Rixton-sångaren Jake Roche har brutit sin förlovning. Även om det är tydliga bevis att hon inte längre har sin ring på sig, att de inte följer varandra på sociala medier och att de flesta bilderna på paret är raderade från deras Instagram-konton så har hon ännu inte bekräftat det.

Läs också: Perrie Edwards: ”Jag är singel”

I stället hjälpte Perrie Edwards till genom att i helgen lägga upp en video på Snapchat där hon visar upp två troll och ropar: ”Singeltjejer ensamma tillsammans, en för alla alla för en” tillsammans med den här bildtexten:

”När singellivet fick dig… De tre vännerna alltid och för alltid – plus Jade and Jed” (Jade Thirlwall dejtar artisten Jed Elliot).

perrie-edwards-snapchat-single (1)

Foto: IBL, Snapchat

Läs också:
Sju saker vi får veta om Little Mix i deras nya bok
Fifth Harmony försvarar Little Mix mot näthatarna
Nu kan du ringa Little Mix för att prata ut om ditt ex