Så anordnar du en Riverdale-fest

Så anordnar du en Riverdale-fest

Funderar du på att sträcktitta alla avsnitt av Riverdale? Bjud in dina vänner och anordna en fest i sann Riverdale-anda.

1. Värm upp med rätt spellista

Du har väl inte missat hur bra musiken i Riverdale är (och då menar vi inte bara den som framförs av Archie eller Josie and the Pussycats)? Hela soundtracket finns på Spotify så det passar perfekt att spela det när gästerna kommer.

2. Styr upp ett quiz

Vem kan egentligen mest om Riverdale i ditt kompisgäng? Utmana gästerna på FRIDAs quiz, som du hittar här, och utlova ett fint pris till vinnaren.

3. Charader från serien

Skriv ner olika scener och karaktärer från serien och lägg i en burk. Låt en person dra en lapp för att sen försöka visa vilken scen eller person det är som hen försöker vara. Du får inte prata utan bara visa med gester!

4. Välj dresscode

Självklart ska alla som kommer på festen klä ut sig till någon i serien. Klipp sönder din mössa för att se ut som Jughead eller klä dig i svart och pärlor som Veronica. Glöm inte bort karaktärerna som inte har så stora roller, men som du kommer bli mer ensam om, som Ethel eller FP.

5. På menyn: Milkshake och hamburgare

Självklart ska maten som serveras vara inspirerade av Pop’s Chock’lit Shoppe (äter de någonsin någonting annat i Riverdale)? Häll upp milkshake i stora glas och bjud på hamburgare och pommes frites när ni börjar titta på serien.

Läs mer!
Nya twisten i Riverdale: Här möts fienderna när skolorna slås ihop
Här gör Bettys bror entré i Riverdale – se trailern här
Fem Riverdale-teorier som du måste ha koll på

Foto: The CW