Ross Lynch är tillbaka – i ny Netflix-serie

Ross Lynch är tillbaka – i ny Netflix-serie

Disney channel-stjärnan och bandmedlemmen Ross Lynch har precis fått en ny, stor roll. Och du kan snart se honom på Netflix!

Riverdale är en stor succé på Netflix, och seriens skapare jobbar just nu med en ny serie – The Chilling Adventures of Sabrina.

Serien är en ny version av tv-serien Sabrina Tonårshäxan som visades på 90-talet, som precis som Riverdale baseras på en serietidning. Men till skillnad från 90-talsversionen kommer den här serien vara betydligt mer mörk och läskig.

Nu har det avslöjats vilka som kommer spela de stora rollerna. Förutom Kiernan Shipka, som spelar Sabrina, får vi se ett bekant ansikte.

Ross Lynch, Disney channel-stjärna och medlem i bandet R5, kommer att spela Harvey Kinkle. Han kommer vara Sabrinas pojkvän och beskrivs som ”drömprinsen i den här skräckhistorien.” Han är helt ovetandes om de mörka krafter som kämpar för att hålla honom och Sabrina isär.

Det har direkt beställts 20 avsnitt av The Chilling Adventures of Sabrina, vilket innebär två säsonger, och den kommer gå att ses på Netflix. Inget premiärdatum är satt men det kommer bli någon gång under 2018.

Läs mer!
Här är allt vi hittills vet om Riverdales spin off-serie
Galna fanteorin – det finns redan en häxa i Riverdale
23 tv-serier du kan se på Netflix redan ikväll

Källa: Seventeen

Foto: IBL