Fem Riverdale-teorier som du måste ha koll på

Fem Riverdale-teorier som du måste ha koll på

Det finns massor av teorier kring Riverdale. Vi har samlat några av de största just nu!

OBS! Innehåller spoilers

1. Black Hood är inte Black Hood

I senaste avsnittet drar Sheriff Keller av huvan på Black Hood och under döljer sig Mr. Svenson, som är vaktmästare på Riverdale High. Många tror däremot att det är riktiga Black Hood som utnyttjat Mr. Svenson och att hans riktiga identitet inte har avslöjats än.

2. Jughead har hittat på hela storyn

I varje avsnitt är Jughead berättarrösten, samtidigt som han sitter och skriver på en dator. Det skulle kunna betyda att det är han som hittat på storyn och att karaktärerna i serien inte finns – förutom i Jugheads huvud.

3. Penny Peabody är Bettys riktiga mamma…

Nu har det inte sagts något om att Alice inte skulle vara biologiska mamma till Betty men en del fans menar att det är Penny Peabody som är det egentligen. Teorin går ut på att Penny är Alices halvsyster och att Alice tog hand om din systerdotter Betty och lämnade Serpents medan Penny valde att vara kvar.

4. … och hon är även Black Hood

Vi har sett att det döljer sig en vuxen man bakom huvan men kan det vara så att Penny anlitar männen för att göra jobbet åt henne? Vi har sett att hon jobbar så när det kommer till att sälja och leverera droger. Det skulle också förklara varför personen ringer just Betty och att Black Hood har så bra koll på henne – för att det är hennes biologiska mamma.

5. Det finns en häxa i Riverdale

Det har pratats om att både zombies, varulvar och häxor ska invadera Riverdale (på grund av vad som händer i serietidningen som Riverdale är baserad på) men hittills har ingen övernaturligt karaktär synts till. Fanteorierna är däremot många om att Sabrina Tonårshäxan ska dyka upp och en idé är att det skulle kunna vara Pollys ofödda dotter. Det skulle innebära att familjen Cooper har magiska krafter och många menar att det finns bevis i olika saker som Alice har sagt.

http://betty-and-jughead.tumblr.com/post/160395068397/just-throwin-it-out-there-my-headcanon-theory

Läs mer!
Åtta saker som alltid händer i tv-serier (men aldrig i verkligheten)
Selena Gomez ryktas vara med i Riverdale spin-off
Här är anledningen till att Cole Sprouse aldrig pratar om sitt kärleksliv

Foto: The CW