Riverdale-stjärnornas bästa kärlekstips

Riverdale-stjärnornas bästa kärlekstips

Trubbel i paradiset? Ingen problem! Riverdale-stjärnorna har delat med sig av sina bästa kärlekstips.

Försök inte ändra på personen du är i ett förhållande med

– Jag tror att jag har lärt mig mycket av mina systrar och mina vänner när det gäller förhållanden. Jag hade inte massor av flickvänner när jag växte upp, men jag var lyckligt lottad för att jag hade massor av vänner som hade flickvänner så jag lärde mig av deras erfarenheter, säger KJ Apa.

Stressa inte över att du inte har en partner

– Jag var väldigt upptagen… Jag var med i en tv-serie under två år i gymnasiet så jag hade inte riktigt tid för att dejta. Jag flyttade till USA och var verkligen fokuserad och hade bestämt mig för att göra karriär. Jag kände mig aldrig stressad och tänkte knappt på kärlek under den tiden, säger KJ Apa.

Basera inte din självkänsla på ditt förhållande

– Jag tror att många unga tjejer baserar sin självkänsla på sitt förhållande. Jag vill återge, även om det inte förändrar något, att du borde ha det i bakhuvudet att du är värdefull själv också. Du är värdefull i ett förhållande, men du är också det om du är singel. Jag tillbringade hela första säsongen som singel, utan att prata med någon, bry sig om någon och jag hade aldrig varit lyckligare tills jag blev tillsammans med min pojkvän. Att älska sig själv är så viktigt, säger Madelaine Petsch.

Blunda inte för tecknen om att förhållandet är över

– Mitt längsta förhållande höll i åtta och ett halvt år. Vi gjorde slut flera gånger under förhållandet, men vi var varandras första kärlekar. Det var väldigt filmiskt för jag var övertygad om att han var den personen jag skulle tillbringa resten av livet med. Jag blundade för de olika tecknen som försökte säga till mig att förhållande snart skulle ta slut. Sista gången vi gjorde slut var den mest obekväma situation jag någonsin har varit i. Jag bodde i New York och tanken var att vi skulle flytta ihop. Han flyttade in, helt frivilligt, men efter en och en halv månad gjorde vi slut och vi var tvungna att bo tillsammans tills bostadskontraktet gick ut. Den största lärdomen jag har lärt mig från det är att när jag är tillsammans med någon och det sedan tar slut, finns det ingen återvändo. Förhållandet tar slut av en anledning så när det är slut är det verkligen slut, säger Ashleigh Murray.

Låt inte din ovana att flörta hindra dig från att göra det

– Jag kände inte riktigt att jag visste vem jag var innan jag blev 24 år. Jag hade precis gjort slut med min pojkvän efter åtta och ett halvt år och jag visste inte hur man flörtade längre. Det var hemskt. En gång tror jag att jag sa någonting om Batman till en kille, men han gav mig bara en konstig blick. Jag fick ursäkta mig och det var verkligen hemskt. Det gjorde att jag verkligen var tvungen att hitta mig själv och bli bekväm med vem jag är. Nu när jag har gjort det är jag lycklig i ett förhållande, säger Ashleigh Murray.

Stressa inte med att hitta dig själv

– Alla tonåringar försöker hitta sig själva så höll ut. Jag kommer hålla det enkelt. Alla vet inte vad de vill göra i gymnasiet och alla hittar inte sig själva i gymnasiet. Många hittar inte sig själva förrän efter universitetet. Sluta stressa och försök bara vara dig själv. Du kommer alltid att lära dig nya saker om dig själv. Jag försöker bara vara den bästa versionen av mig själv, älska alla i min närhet, inte vara negativ och fira varje dag. Det kan vara väldigt svårt om du jobbar mycket och du känner dig trött men allt handlar om att hitta glädje i livet, säger Casey Cott.

Läs mer!
Nu berättar Riverdales Camila Mendes om sin ätstörning
Riverdale-stjärnan har fått en roll i ny storfilm
Test: Vem i Riverdale passar du bäst ihop med?

Av: Mina Gilbertsson

Källa: Seventeen

Foto: IBL