Lili Reinhart går ut med att hon är bisexuell

Riverdale-stjärnan Lili Reinhart kommer ut som bisexuell: ”Jag är stolt”

Drygt en månad efter uppbrottet från Cole Sprouse avslöjar nu Lili Reinhart, känd för sin roll som Betty Cooper i tv-serien Riverdale, att hon är bisexuell. Här är allt vi vet!

I samband med Black Lives Matter– och HBTQ-protesterna i USA gick Riverdale-skådisen, Lili Reinhart, ut med att hon är bisexuell.

”Även om jag tidigare aldrig sagt det offentlig så är jag stolt över att vara bisexuell. Och jag kommer att delta i demonstrationen idag” skrev hon på sin Instastory.

Lili Reinhart: Jag är bisexuell

Privatlivet är viktigt för Lili Reinhart

Det här är alltså första gången som Lili går ut med sin sexuella läggning offentligt. Både hon och Cole Sprouse har tidigare varit väldigt hemlighetsfulla gällande deras kärleksliv och de väntade länge med att offentliga göra deras relation för fansen.

”Det kallas privatliv för en anledning – det är mitt, och det är speciellt och heligt. Mina relationer är mellan mig och andra, inte mellan mig och världen”, sa hon till Seventeen när hon och Cole dejtade.

Relationen mellan Lili och Cole varade i tre år men ingen av dem har ännu bekräftat uppbrottet för media. Enligt uppgifter ska de ha gjort slut innan pandemin slog till.

– De har suttit i karantän separat. De är fortfarande goda vänner, uppger en källa till tidningen Page Six.

Läs mer: 

5 frågor vi har efter sista avsnittet av Riverdale säsong 4

Lili Reinhart avslöjar sitt första intryck av Cole Sprouse – och det var inte bra

Test: Välj en outfit och få reda på vem du är i Riverdale

Foto: TT