Betty och Jughead i Riverdale

Riverdale-skaparen avslöjar: "Vänta er säsongens mest tragiska avsnitt"

Den 9 maj släpper Netflix ett nytt avsnitt av Riverdale och då kommer vi förhoppningsvis få svar på om Betty verkligen kommer att gå med i the Farm. Och vem är egentligen the Gargoyle King?

Imorgon (svensk tid) sänds ett nytt avsnitt av Riverdale! Seriens skapare, Roberto Aguirre-Sacasa, har avslöjat vad vi kan vänta oss i nya avsnittet. På Instagram skriver han:

”Vi har spelat in säsongens mest tragiska scen. Hjärtskärande. ???‍???”

Vad tror ni han menar? Kommer det hända någonting hemskt mellan Veronica och Archie? Hoppas inte…

Recap från Chapter Fifty-Five

Snacka om kaos i senaste Riverdale-avsnittet Prom Night! Kort sammanfattning från vad som hände då: trots sin mamma Marys oro tog Archie sin boxningskarriär till nästa nivå samtidigt som Cheryl blev stoppad av the Farms ledare, Edgar Evernever, från att bli skolans baldrottning. Betty konfronterar the Gargoyle king och blir överfallen och av the Black Hood som är tillbaka.

Kommer Betty gå med i the Farm?

Betty tror att hennes pappa överlevde bilkrashen och att det är han som är tillbaka som the Black Hood. När Betty berättar för sin mamma Alice att de är i fara erbjuder Edgar Evernever sin hjälp.

– Stanna här. Våra väggar är starka och våra medlemmar ännu starkare. Låt gården skydda er, båda två. Stannar du? frågar Edgar Betty.

I slutet på avsnittet ser Betty osäkert på sin mamma samtidigt som hon nickar ”ja”. Men kommer hon verkligen bli medlem i gården? Och vad har de för mörka hemligheter? Det kommer vi få se i torsdagens avsnitt skriver Roberto Aguirre-Sacasa.

”Vem är the Gargoyle King? Kan det vara…? Och vad är the Farms mörka hemligheter? Det kommer avslöjas en hel del i morgondagens Riverdale”.

Läs mer:

Test: Vem i Riverdale borde du kyssa?

KJ Apa och Camila Mendes om sexscenerna i Riverdale

Allt vi vet om Riverdale säsong 4

Lili Reinhart om att spela in kyss-scener med Cole Sprouse