Crossover Riverdale Katy Keene

Riverdale-skaparen avslöjar: ”Det blir en crossover mellan Riverdale och Katy Keene"

Det har länge spekulerats att det ska ske en crossover mellan Riverdale och en annan tv-serie. Och nu äntligen får vi svaret – Katy Keene kommer att dyka upp i ett kommande Riverdale-avsnitt!

Vi har tidigare vetat att Riverdale-stjärnan, Josie McCoy, kommer att synas i Riverdales nya spinn off-serie Katy Keene. Och nu, innan premiären nästa år, avslöjar serieskaparen Roberto Aguirre-Sacasa, att det kommer att ske en till crossover mellan serievärldarna – men den här gången i ett kommande Riverdale-avsnitt.

”Nu är det officiellt! Verconia ska till New York och Katy Keene kommer till Riverdale! Ska bli så spännande med vår första Archieverse crossover!!”, skriver han på Instagram.

I ett kommande avsnitt kommer alltså Veronica (Camila Mendes) resa till New York för att bli intervjuad inför sina universitetsstudier. Men under sitt besök passar hon också på att shoppa med kompisen Katy Keene (Lucy Hale).

När sänds cross overn mellan Riverdale och Katy Keen?

Avsnittet med crossovern kommer att släppas i USA onsdagen den 5 februari 2020. Alltså kan vi räkna med att den kommer till Sverige dagen efter, alltså torsdagen den 6 februari.

Vad handlar Katy Keene om?

Riverdales spin off-serie Katy Keene, utspelar sig fem år innan Riverdale, där huvudpersonen Katy Keene och hennes vänner jagar sina drömmar i New York.

Serien har premiär i februari 2020.

Läs mer: 

Allt du behöver veta om Riverdale-skaparnas nya serie ”Nancy Drew”

Se trailern till Riverdales spin off-serie Katy Keene

Netflix i december 2019 – här är alla nya filmer och serier

Foto: TT