Riverdale-sasong-3-ledtradar

Riverdale-skaparen avslöjar att det finns ledtrådar om säsong 3 i ett tidigare avsnitt

Riverdale säsong 2 är slut men som tur var kommer det en tredje säsong. Nu avslöjar en av skaparna bakom serien att det finns ledtrådar kring vad säsong 3 kommer handla om i ett tidigare avsnitt.

Riverdale säsong 2 slutade med en chock och vi har en hel del frågor efter säsongsavslutningen. Som tur var vet vi redan nu att det kommer en tredje säsong även om vi inte vet exakt vad den kommer att handla om så finns det tydligen ledtrådar att hitta.

Läs mer: Allt du behöver veta om säsong 3 av Riverdale

För Hollywood Reporter berättar nämligen seriens skapare Roberto Aguirre-Sacasa att det i säsong 2 avsnitt 7 finns ledtrådar kring vad den tredje säsongen kommer att handla om.

Han var tyvärr inte tydlig med exakt vad som finns att hitta i det avsnittet men om vi går tillbaka till vad som hände så handlar det om Black Hood.

Själva avsnittet börjar med att Black Hood ger alla i Riverdale 48 timmar på sig att visa att dem är godhjärtade. Därefter får vi följa tre olika historier. Vi får följa Jughead och Archie som försöker få FP ur fängelset och därför hjälper Penny Peabody. Sen får vi också följa Josie som upptäcker att hon har en stalker som bland annat ger henne obehagliga presenter, en stalker som senare visade sig vara Cheryl. Den sista historien vi får följa är Betty och Veronica där Betty tror att Sheriff Keller är Black Hood men det istället visar sig att han har en affär med Josies mamma. I slutet informerar Black Hood dem alla om att de misslyckats med hans uppdrag.

Så vilka ledtrådar kan vi hitta i det här avsnittet? Vi skulle gissningsvis säga att det har att göra med Black Hoods historia och bakgrund, men annars så vet vi inte. Kan vara värt att se avsnittet igen!

Läs mer:
Friade Jughead till Betty i säsongsavslutningen av Riverdale? Här är svaret!
Nio frågor vi vill ha svar på i Riverdale säsong 3
Det här säger din favorit-karaktär i Riverdale om dig

Foto: The Cw