Riverdale-sasong-3-release-date

Riverdale säsong 3: premiärdatum, skådespelare, trailers – allt du behöver veta

Riverdale har på kort tid blivit en av de populäraste tv-serierna på Netflix. Här är allt du behöver veta om säsong 3, sett till när den har premiär, handling, skådespelare och trailers.

Undrar du var avsnitt 9 av Riverdale säsong 3 är? Då kan du läsa mer om det här!

I tv-serien Riverdale får vi följa Archie, Jughead, Betty och Veronica och resten i staden Riverdale. Första säsongen av serien kom ut i januari 2017 och i höstas kom den andra. Nu undrar alla: Blir det en säsong 3 av Riverdale? FRIDA reder här ut allt du behöver veta.

Blir det en säsong 3 av Riverdale?

Efter att säsong 2 hade spelats in bekräftades det att det även kommer en säsong 3 av Riverdale. Under RiverCon i Paris avslöjade Skeet Ulrich (som spelar FP Jones) att inspelningarna kommer att börja i juli 2018.

Riverdale-skadespelare

När har Riverdale säsong 3 premiär?

Nu är det äntligen avslöjat när Riverdale har premiär. I USA sänds Riverdale på The CW och där har säsong 3 premiär den 10 oktober, vilket betyder att säsong 3 har premiär den 11 oktober på Netflix i Sverige.

Riverdale-sasong-3

När kommer Riverdale säsong 3 till Netflix?

Eftersom de två första säsongerna av Riverdale har släppts på Netflix kommer även den tredje att visas där. Avsnitten har tidigare släppts i USA på onsdagar och på Netflix i Sverige på torsdagar.

Vad kommer Riverdale säsong 3 att handla om?

Vi vet ännu inte exakt vad den tredje säsongen av Riverdale kommer att handla om men eftersom säsong 2 slutade med att Archie blev arresterad kan vi anta att det definitivt kommer handla om det. Skeet Ulrich har också nämnt att det är möjligt att Jellybean och Jugheads mamma kommer tillbaka. Det har också ryktats om att vi ska få veta mer om Hal och hans bakgrund samt att Hiram ska vara ännu värre i den tredje säsongen.

När det kommer till kärlek kommer vi förmodligen få se mer av Cheryl och Toni och hur deras förhållande utvecklar sig. Förhoppningsvis kommer vi även få se när Kevin träffar kärleken igen!

Vilka skådespelare kommer vara med i säsong 3 av Riverdale?

Hittills har det inte rapporterats om att några skådespelare ska ha hoppat av serien utan vi kan förvänta oss att se allihop. Charles Melton, som spelar Reggie, och Vanessa Morgan, som spelar Toni, har också blivit ordinarie i serien vilket betyder att vi kommer få se mer av dem.

Hur många avsnitt kommer det bli i säsong 3?

Det har ännu inte avslöjats hur många avsnitt säsong 3 kommer bestå av men den första säsongen innehöll 13 avsnitt och den andra säsongen hade 22 avsnitt. Det är mest troligt att den kommer vara lika lång som säsong 2.

Finns det någon trailer till Riverdale säsong 3?

Trailern till Riverdale säsong 3 kan du se här under!

Texten uppdateras.

Läs mer:
Åtta tv-serier du måste se om du älskar Riverdale
Exklusivt: 14 snygga bilder på skådespelarna i Riverdale
Test: Vem i Riverdale borde vara din BFF?

Foto: IBL, The CW