Kärleksdrama på hög nivå – i nästa avsnitt av Riverdale

Kärleksdrama på hög nivå – i nästa avsnitt av Riverdale

Om du tycker att det brukar vara mycket drama i Riverdale verkar det som att vi får förbereda oss på ännu mer i nästa avsnitt.

Avsnitt 14, som sänds den 8 mars, efter en månads uppehåll (läs mer om varför det är så långt uppehåll här), bjuder på många heta scener.

I promo-trailern får vi se att Betty, Veronica, Archie och Jughead själva åker i väg till ett hus över helgen. Som om det inte vore nog med att Betty har med sig sin svarta peruk (hello dark Betty!) och ska ”straffa” Jughead så verkar det som att Jughead och Veronica kommer kyssa varandra. Ja, du hörde rätt!

Kan det vara så att Jughead fått reda på Bettys och Archies kyss och vill hämnas? Eller har de två paren bestämt sig att de får hångla fritt med vem de vill under helgen?

Förutom den spännande helgen för de två paren är Blackhood tillbaka, Kevin verkar ha ett nytt förhållande på gång och Cheryl kommer närmare Toni Topaz.

Se promon för nästa avsnitt här!

Kan du inte vänta på nästa avsnitt? Passa då på och se vår Youtube-serie Riverdale Recap där vi varje vecka diskuterar det senaste avsnittet och tar upp olika teorier.

Riverdale Recap – avsnitt 11: Vem är Chic?

Riverdale Recap – avsnitt 12: Bughead återförenas och vi diskutera FBI-agenten!

Riverdale Recap – avsnitt 13: Den riktiga maffiabossen och vem är den döda mannen?

Läs mer!
Fem Riverdale-teorier som du måste ha koll på
Quiz: Hur gamla är skådespelarna i Riverdale egentligen?
10 tecken på att du är beroende av Riverdale

Foto: Skärmdump Youtube