Riverdale-sasong-2-avsnitt-14-netflix

Därför har Riverdale en månads uppehåll

Precis när Riverdale äntligen dragit igång igen så tar de ytterligare en paus. Riverdale säsong 2 avsnitt 14 får vi vänta en hel månad på.

Riverdale fortsätter att bjuda oss på överraskningar och frågorna är många kring vad som händer just nu. När ska Jughead få reda på Betty och Archies kyss? Vad är Chics plan? Vem mördade mannen? Vem är Ben? Vi har en hel del frågor.

Tyvärr får vi dock vänta på att få svar. Riverdale tar nämligen en paus IGEN. Enligt uppgifter så har de än så länge bara spelat in 17 avsnitt av serien och en anledning till pausen är att de ska hinna spela in fler. En annan anledning ska också vara att det just nu är OS vilket tar upp tv-tiderna i USA.

Test: Välj en outfit och få reda på vem du är i Riverdale

Så när kommer Riverdale avsnitt 14 till Netflix?

Nästa avsnitt av Riverdale kommer den 8 mars på Netflix. Vilket betyder att vi får vänta nästan en hel månad för att se vad som kommer hända härnäst i Riverdale.

Om du känner att du inte kan vänta så länge kan du passa på och se vår Youtube-serie Riverdale Recap. Där vi varje vecka diskuterar det senaste avsnittet och tar upp olika teorier. Under den här pausen kommer vi också att släppa flera special-avsnitt om bland annat Serpents.

Riverdale Recap – avsnitt 11: Vem är Chic?

Riverdale Recap – avsnitt 12: Bughead återförenas och vi diskutera FBI-agenten!

Riverdale Recap – avsnitt 13: Den riktiga maffiabossen och vem är den döda mannen?

Läs mer:
I vilken tidsperiod utspelar sig Riverdale? Här är svaret!
Hemliga kopplingen mellan Riverdale och The Vampire Diaries
Vem är egentligen Ben i Riverdale? Allt vi vet just nu!

Foto: THE CW