Riverdale kommer ha ett musikalavsnitt – och Cheryl spelar huvudrollen

Riverdale kommer ha ett musikalavsnitt – och Cheryl spelar huvudrollen

Får du inte nog av musikinslagen i Riverdale? Då kommer snart ett helt musikalavsnitt, där casten sätter upp musikalen Carrie.

Det är inte helt ovanligt att tv-serier har ett avsnitt som är avvikande från den vanliga handlingen, som att en karaktär åker framåt eller bakåt i tiden (medan hen ligger i koma i verkligheten) eller att alla karaktärer slussas till ett parallellt universum.

Förmodligen är det lite det som kommer hända i Riverdale nu – visserligen inga parallella universum men att de bjuder på att avsnitt som pausar den vanliga handlingen.

I april kommer vi nämligen få se ett musikalvsnitt, som är en timme långt, där eleverna på skolan sätter upp musikalen Carrie.

Det är en skräckmusikal som handlar om mobbade Carrie som visar sig ha övernaturliga krafter och hämnas på sina klasskompisar under skolbalen.

Kevin Keller kommer regissera musikalen och huvudrollen Carrie spelas av Cheryl. Annat att lägga märke till lite extra på rollistan är att Archie och Betty kommer spela kärlekspar och att Alice Cooper även kommer vara med i musikalen, och ha rollen som Carries mamma.

Om du vill ha bättre koll på vad Carrie handlar om kan du spana in trailer från senaste filmversionen från 2013.

Läs mer:
Kommer Betty och Jughead bli tillsammans igen? Riverdales skapare svarar!
Är Chic verkligen Bettys bror i Riverdale? Läs teorin här!
Åtta tv-serier du måste se om du älskar Riverdale

Källa: Entertainment Weekly

Foto: IBL, The CW