Riverdale-stjärnan om sin akne: "Jag blir osäker och måste alltid ha smink"

Riverdale-stjärnan om sin akne: "Jag blir osäker och måste alltid ha smink"

Framför kamerorna i Riverdale ser hennes hy perfekt ut, men så är det inte i verkligheten. Nu berättar Lili Reinhart om sin acne – och hur jobbigt hon tycker att det är.

Eter genombrottet som Betty Cooper i tv-serien Riverdale har Lili Reinhart inte bara synts framför kamerorna i serien utan även på röda mattan och på bilder. Hennes hy ser alltid flawless ut men nu berättar hon att det är långt ifrån verkligheten.

– När jag ser mig själv i serien ser min hy ganska perfekt ut, men det är den inte i verkliga livet. Jag har cystic akne så jag får stora utbrott i ansiktet och behöver gå till en hudterapeut hela tiden, säger hon till Us Weekly.

Att ta hand om sin hy tar mycket tid för stjärnan.

– Jag har tagit kortison för mina stora finnar. Jag använder punktbehandling för akne varje kväll. Jag tar verkligen hand om min hy.

Hon passar även på att hylla Bella Thorne, som ofta pratar om och visar upp sin akne.

– Sättet hon pratar om sin hy och bara accepterar den är någonting som jag beundrar. Det är någonting jag fortfarande kämpar med. Jag blir osäker och jag döljer min hy med concealer så fort jag lämnar huset ifall någon vill ta en bild.

Lili försöker själv acceptera och vara stolt över den hon är.

– Det är svårt att vara i rampljuset. Det här är min hy. Det är jag och det finns ingenting jag kan göra åt det. Det är ju inte så att jag kan dölja det genom att ha på mig en basebollkeps på röda mattan.

Läs mer!
Guide: Så behandlar du olika typer av finnar
Så trollar du bort finnar med color correcting
Sju kändistjejer om finnar: ”Jag bestämde mig för att älska min hy”

Foto: IBL