Riverdale-musikalavsnitt-sasong-3-heathers

Riverdale gör ännu ett musikalavsnitt – här är roll-listan

I säsong 2 gjorde Riverdale ett musikalavsnitt. Nu avslöjar de att det kommer ännu ett och den här gången är det musikalen Heathers som de ska göra.

Riverdale älskar att göra specialavsnitt och i säsong 2 fick vi se skådespelarna sätta upp musikalen Carrie där de båda sjöng, dansade och skådespelade. Avsnittet blev väldigt uppskattat och nu har Roberto Aguirre Sacasa avslöjat att det även kommer ett musikalavsnitt i säsong 3.

I det kommande musikalavsnittet kommer de att sätta upp All About Heathers: The Musical. Musikalen handlar om Veronica Sawyer som är en del i gänget ”Heathers”. Förutom Veronica är det tre tjejer som heter just Heather som är med. I smyg hatar Veronica gängets ledare Heather Chandler. Hon bestämmer sig därför, tillsammans med sin pojkvän JD, att bjuda Heather C på en äcklig dryck när hon är bakfull, det slutar dock med att Heather dör. Vilket innebär att Veronica och JD nu måste försöka dölja mordet.

Enligt Roberto Aguirre Sacasa så kommer alla som är med i musikalen att sjunga och vi har även fått veta vem som kommer att spela vem. Medan Betty (Lili Reinhart) hade huvudrollen i Carrie-musikalen så är det nu Josie (Ashleigh Murray) som kommer att spela huvudrollen Veronica i Heathers. Veronicas pojkvän kommer att spelas av Sweet Pea och i rollerna som de tre olika Heathers ser vi Cheryl, Veronica och Betty. Kevin kommer precis som förra gången att regissera uppsättningen!

Se hela roll-listan här under:

Cheryl Blossom – Heather Chandler

Veronica Lodge – Heather McNamara

Betty Cooper – Heather Duke

Josie McCoy – Veronica Sawyer

Sweet Pea – Jason “J.D” Dean

Archie Andrews – Kurt Kelly

Reggie Mantle – Ram Sweeney

Peaches ‘N Cream – Kurts Dad/Veronicas Dad/Principal Gowan

Fangs Fogarty – Rams Dad/Big Bud Dean

Evelyn Evernever – Ms. Fleming

Toni Topaz – Betty Finn

Läs mer:

Då kommer Riverdale tillbaka efter säsongsuppehållet

Test: Välj en outfit och få reda på vem du är i Riverdale

Riverdale-skaparen om vem som är The Gargoyle King

Foto: Netflix