Riverdale-fansens teori: Hal Cooper har en tvilling

Riverdale-fansens teori: Hal Cooper har en tvilling

Det spekuleras ständigt om vem som egentligen är Black hood i Riverdale. Nu har fansen kommit på en ny teori – att Hal Cooper har en tvilling.

Den största frågan i Riverdale just nu är vem det är som är Black hood (och därmed vill mörda alla ”syndare” som bor i staden). Nu har fansen en ny spännande teori om, nämligen att Hal Cooper har en tvilling.

På Instagram-kontot Riverdale Room har fansen förklarat varför Black Hood skulle kunna vara Hal Coopers tvilling.

Det råder ingen tvekan om att Hal har samma ögonfärg och kroppsbyggnad som Black Hood. Den stora frågan är om han är den enda med dessa drag? Förmodligen inte.

Familjen Cooper har sedan generationer tillbaka varit släkt med familjen Blossom. Hal har vetat om det här men hållit det hemligt för sin familj i många år. Vem säger att han inte kunde ha hållit en tvilling hemlig också?

I släkten Cooper/Blossom finns det många tvillingar: Claudius och Clifford, Jason och Cheryl och Pollys tvillingar. Det skulle förklara varför han i så fall också har en tvilling.

Enligt Instagram-kontot skulle det inte heller vara en tillfällighet att Hal (eller hans tvilling) kommer tillbaka i EXAKT samma avsnitt som Black Hood slår till igen och mördar Midge Klump. Det skulle även förklara varför ”Hal” ger Alice blommor som hon är allergisk emot när han vill vinna tillbaka henne. Varför skulle han göra ett sådant misstag när de har varit tillsammans sedan gymnasiet?

För att spinna vidare på teorin skulle det kunna vara ett perfekt tillfälle för Hals tvilling att försöka ta sig in i familjen Cooper efter att Hal blivit utkastad. Kan det vara så att tvillingen har mördat Hal och sedan låtsas vara honom? Inte helt orimligt med tanke på att familjen Blossom har mördat den ena i många tvillingpar.

Vi har kanske redan sett honom flera gånger utan att vi har tänkt på det eftersom att han har låtsats vara Hal? Det skulle kunna förklara varför han vet så mycket om Betty. Han kanske har låtsats vara honom flera gånger eller i flera år. Det återstår att se om teorin stämmer!

Läs mer!
Galna teorin: Vi har redan träffat riktiga Charles i Riverdale
Sju nya Black hood-teorier vi har efter senaste avsnittet av Riverdale
15 saker som bara händer i Riverdale (men ingen annanstans)

Av: Mina Gilbertsson

Foto: The CW