Nu berättar Riverdales Camila Mendes om sin ätstörning

Nu berättar Riverdales Camila Mendes om sin ätstörning

Riverdale-stjärnan Camila Mendes har tyvärr, som många unga tjejer idag, lidit av ätstörningar. Nu berättar hon om hur hon kände under tiden då hon mådde som sämst och hur hon tog sig upp igen.

Under förra året gick Riverdale-stjärnan Camila Mendes med i en organisation för att stödja personer med ätstörningar. I en ny intervju med Seventeen berättar hon nu att hon själv lidit av en ätstörning och hur hon gjorde för att bli bra igen.

– Jag åt inga kolhydrater och åt enbart vegetariskt, medan den smala tjejen bredvid mig åt McDonald’s och hade aldrig tränat en dag i sitt liv. Jag trodde hela tiden att jag inte gjorde tillräckligt. Till slut började jag att släppa de där tankarna och uppskatta min egen skönhet, säger Camila.

Hon insåg att utseendet inte definierar en person.

– Alla människors kroppar är olika, alla har olika former, men det har absolut ingenting att göra med hur du är som person.

I högstadiet var Camila osäker och hade ett bekräftelsebehov.

– Jag hade alltid pojkvänner. Det var inte hälsosamt. Jag var så van vid att ha någon vid min sida att när jag väl blev ensam så fick jag panik. Det var först när jag flyttade hemifrån som jag verkligen lärde känna vem jag själv är.

Den här texten lade Camila upp efter att hon gått med i ett projekt för att motverka ätstörningar.

Camila och hennes storasyster, som under sin uppväxt hade ätstörningar under flera års tid.

Läs mer!
Därför tror fansen att Camila Mendes Twitter är ett fan-konto (för två andra kändisar)
Åtta saker vi hoppas kommer hända i Riverdale säsong 3
Millie Bobby Brown kan komma att spela Jellybean i Riverdale

Källa: Seventeen.com
Foto: IBL