Taika Waititi och Rita Ora.

TT

Rita Ora och Taika Waititi på röda mattan-dejt efter romansryktet

Det verkar som att ryktet om artisten Rita Oras romans med stjärnregissören Taika Waititi inte är överdrivet.
0:50

Efter reklamen: 7 oväntade kändispar genom tiderna

(0:50)

I april blev Rita Oras fans alldeles till sig av glädje när artisten och skådespelaren Rita Ora delade ett bildspel på Instagram. Ett av fotografierna var nämligen på henne och den nyzeeländske filmskaparen och skådespelaren Taika Waititi när de kramades och myste.

”Härliga stunder, minnen och random grejer på min telefon och på de som jag älskar”, löd bildtexten.

”Jag gjorde inget fel”

Några veckor senare fångades paret på bild när de satt och gosade rejält med Westworld-skådespelaren Tessa Thompson, som han också regisserade i Thor: Ragnarök och kommande Thor: Love and thunder.

Förra månaden kommenterade Taika Waititi bilderna, och berättade att han inte var upprörd över att de spridits.

Rita Ora, Taika Waititi och Tessa Thompson myser.

Rita Ora, Taika Waititi och Tessa Thompson myser.

TT

– Jag tror att i internets värld så försvinner saker ganska snabbt. Och dessutom, är det en så stor grej? Nej, inte direkt. Jag gjorde inget fel. Det är lugnt, säger han till The Sidney morning herald.

Röda matta-officiella

I måndags var Rita Ora och Taika Waititi på premiären av The suicide squad, där han har en liten roll. Paret gick då hand i hand på röda mattan och poserade glatt framför kamerorna.

Rita Ora hade tidigare en flört med en annan filmskapare, Romain Gavras som jobbat mycket med musikvideos och även gjort långfilmer som Vår dag skall komma (2010) och Världen är din (2018).

För tre år sedan bröt Taika Waititi och hans hustru, filmproducenten Chelsea Winstanley, upp efter att ha varit gifta i sju år.

Han har nominerats till en hejdundrandes massa priser för sina filmer. Framför allt Jojo Rabbit som var nominerad som bästa film på Oscarsgalan. Där fick Taika Waititi dock nöja sig med en Oscar för bästa manus efter förlaga.

Rita Ora är inte heller helt främmande för prisen och nominering. Förra året blev hon bland annat den mest spelade kvinnliga EDM-artisten på Spotify.

Det är ett framgångsrikt par, med andra ord!

Foto: TT

Relaterade artiklar

Stark kritik mot Rita Ora – visar ”stympad” hund i senaste musikvideon

Kändisarna med rosa hår – Från Kylie Jenner till Lady Gaga

Patty Jenkins regisserar nästa Star Wars-film – första kvinnan ever