priyanka chopra och nick jonas

Priyanka Chopras krav på 10 år yngre maken Nick Jonas

Hur håller man passionen vid liv när både en själv och ens partner flänger världen runt med inspelningar och turnéer? Priyanka Chopra, 38, avslöjar sitt absoluta krav på maken Nick Jonas, 28.
Kända par med stor åldersskillnad
Slå på ljud

Skådespelerskan och tidigare Miss World-vinnaren Priyanka Chopra och artisten Nick Jonas gifte sig under pompa och ståt i december 2018. Eftersom Priyanka är av indisk härkomst slog de på stort med två ceremonier i Jodhpur, Indien; en kristen och en hinduisk.

Nu har två år gått och Priyanka har sett till att de håller glöden vid liv tack vare en regel hon satte upp från start.

Max tre veckor ifrån varann

För när det inte råder en global pandemi (duh!) så händer det att paret spenderar långa perioder på var sitt håll. Nick har en blomstrande karriär som medlem i bandet The Jonas Brothers samt som soloartist. Han är ofta på turné eller i en studio någon stans i världen.

Priyanka å sin sida är en framgångsrik skådis med många projekt i luften. Hennes inspelningar sker också lite var stans. Därför är det detta som gäller för dem båda, berättar hon nu för amerikanska Elle:

”Vi träffas var tredje vecka. När helst vi befinner oss ute i världen så flyger vi till varandra minst en gång i månaden och stannar några dagar. Det var vår regel när vi gifte oss. Annars skulle vi aldrig få chans att umgås med varann”, berättar hon.

Så lägger de matchande scheman

priyanka chopra och nick jonas

Priyanka Chopra och Nick Jonas vid sin bröllopsmottagning 2018.

Priyanka fortsätter med att förklara att de är noga med att kolla av varandras scheman.

”Våra respektive team snackar ihop sig, typ ’Jag schemalägger henne här. Nej, vi kan inte göra så… Detta är när vi är lediga… Vi måste flytta på det här”, förklarar hon.

Planerar för barn

I en intervju med The Sunday Times har Priyanka berättat att hon och maken äntligen fått spendera väldigt mycket tid ihop under coronapandemin, vilket hon är tacksam för.

”Eftersom våra respektiver karriärer annars gör det svårt att finna den tiden”.

På frågan om de två planerar att utöka familjen svarade Priyanka:

”Jag vill ha barn, så många som det är möjligt”.

Foto: TT

Källa: The Independent, People

Relaterade artiklar