PLL-matchande-tatueringar

PLL-gänget har skaffat matchande tatueringar (så fint!)

Skådespelarna från Pretty Little Liars har nu spelat in de sista avsnitten, och för att hylla sin tid tillsammans har de skaffat matchande tatueringar!

Efter sju år av spänning, vändningar, kärlek och vänskap är nu de sista avsnitten av Pretty Little Liars inspelade. På Instagram har vi fått se skådespelarnas tårfyllda hejdå. Även om det känns sorgligt att serien snart är över, så kommer vi i alla fall snart ÄNTLIGEN få veta vem A.D är!

Läs mer: Se bilden på Lucy Hale som gjort alla PLL-fans överlyckliga

Det är inte bara i serien som skådespelarna har varit vänner, utan de har även en väldigt stark vänskap bakom kameran. För att hylla deras sju år tillsammans har tjejerna därför gjort matchande tatueringar.

Alla har tatuerat in första bokstaven i deras karaktärers namn på fingret! Troian Bellisario har S (Spencer), Lucy Hale har A (Aria), Shay Mitchell har E (Emily), Ashley Benson har H (Hanna), Sasha Pieterse har A (Alison) och Janel Parrish har M (Mona).

Det finns också en tanke bakom vilket finger de tatuerat det på, nämligen det välkända PLL-fingret, som de gör shhh med! Förutom tatueringarna fick tjejerna också matchande ringar av PLL-skaparen I. Marlene King. Hur fint?

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Läs mer:
I. Marlene King avslöjar en viktig detalj om sista avsnittet av PLL
Kärleksförklaringen som ger oss hopp om Toby och Spencer i PLL
19 saker från PLL som du helt glömt bort

Foto: IBL