Perrie-Edwards-Zayn-Malik-gora-slut

Perrie Edwards bekräftar – Zayn gjorde slut via sms

Det gick många rykten kring hur Perrie Edwards och Zayn Malik gjorde slut. Men nu berättar Perrie att Zayn faktiskt gjorde slut via sms.

Om några veckor släpps Little Mixs bok med namnet Our World. Men redan nu har ett utdrag ur boken läckt och den delen handlar om Perrie Edwards och Zayn Malik.

Läs mer: Perrie Edwards bekräftar att hon dejtar en ny kille

När Perrie och Zayn gjorde slut ryktades det om att Zayn hade gjort slut via sms. Han förnekade det dock och sa att det inte alls hade gått till så. Men nu verkar det vara sant. Utdraget ur boken är skrivet av Perrie där hon själv berättar vad som faktiskt hände.

Perrie-Edwars-Zayn-Malik

I utdraget skriver Perrie att perioden efter de gjort slut var den värsta tiden i hennes liv. Hon skriver:

”En fyra år lång relation, två års förlovning, tog slut, genom ett enkelt sms. Bara sådär. Även om saker i min karriär gick bra, så var det oerhöert jobbigt för mig”.

Hon skriver också att tjejerna var fantastiska mot henne efteråt. Att de bland annat hade pyjamaspartyn och åt massa godsaker för att hon skulle bli på bättre humör.

I tidigare intervjuer har Zayn dock sagt att det inte alls gick till på det sättet. Till tidningen Fader Magazine sa han att han har alldeles för mycket respekt för Perrie än att göra slut på det sättet och att han aldrig skulle avsluta deras förhållande så.

Tror du att Zayn gjorde slut via sms?

Läs mer:
Fansen är rasande över vad Perrie Edwards har gjort
Perrie Edwards allvarligt brännskadad efter olycka
Skrev Zayn Malik Pillowtalk om Perrie Edwards?

Foto: IBL

Källa: Sugarscape