Penny-Parnevik

Penny Parnevik slår tillbaka efter de läckta nakenbilderna

En hackare fick kontroll över Penny Parneviks sociala medier och började sprida hennes lättklädda bilder. I podden Pillowtalk berättar nu Penny vad som hände och säger ifrån.

I fredags hackades Penny Parneviks Instagram och Snapchat-konto. Personen som hackat kontot spred därefter lättklädda bilder på Penny och hennes kompisar.

I podden Pillowtalk berättar Penny nu vad som hände. Tidigare ska hon ha fått ett mejl om att hon skulle få ett verifierat-konto (den blåa bocken många kändisar har) och det enda hon behövde göra var att logga in, vilket hon gjorde. I fredags var hon för att se Peg Parnevik uppträdda på Liseberg när hon fick samtalet om att hennes konton blivit hackade, lite senare fick hon också veta att de lagt ut hennes lättklädda bilder.

Därefter började hon och hela hennes familj jobba för att stänga ner hennes konton. Senare fick hon också veta att de lagt ut bilder på hennes syster Philippa.

– Det måste jag säga var det värsta av allt. Då var jag ganska full på en klubb och började böla. Jag gråter så mycket. Mess with me, det är lugnt. Jag kan ta det. Men fuck with my little sister, the storm is coming, säger Penny i podden.

Penny och Peg tar också upp i podden hur sjukt det är att man som tjej ska skämmas över att vara naken.

– När har det blivit en grej att jag ska må dåligt över att vara naken? Varför ska jag tycka det är pinsamt? säger Penny.

Penny har nu startat ett nytt Instagram-konto där hon också delat med sig av en bild på henne och Philippa. Under bilden har hon skrivit ett viktigt meddelande.

”Skillnaden mellan att han lägger ut en halvnaken-bild på mig och att vi publicerar den här bilden är samtycke. Vi bestämmer vad vi vill dela. Vi bestämmer vad vi vill göra med våra kroppar. Vi bestämmer vad vi vill göra privat. Samtycke är alltid nödvändigt och det finns ingen ursäkt för att inte ha det. ”

Läs mer:
Peg Parnevik om mobbningen: ”Tjejerna i klassen klädde ut sig till mig på Halloween”
Sju coola kändistjejer som engagerar sig politiskt
10 steg till att älska din kropp

Foto: IBL, Instagram