Penny Parnevik ryter ifrån: Jag gifte mig inte med Douglas för pengarna

Penny Parnevik om ryktet: Jag gifter mig inte med Douglas för pengarna

I sin podcast Pillowtalk reder Peg och Penny Parnevik ut rykten om dem som de bett sina lyssnare att skicka in. Ett av ryktena handlar om Pennys avsikt i relationen med Douglas Murray – och Penny förklarar hur det egentligen ligger till.
1:15

Efter reklamen: Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga

(1:15)

Systrarna Peg och Penny Parnevik driver tillsammans podcasten Pillowtalk, där de varje vecka ger sina lyssnare en inblick i deras liv och diskuterar en hel del relationer – både deras egna eller lyssnarnas. Peg Parnevik är tillsammans med Filip Lamprecht, som just nu är aktuell i Let's Dance på TV4, och Penny Parnevik är förlovad med Douglas Murray.

I ett avsnitt har de bett sina lyssnare att skicka in rykten de hört om dem, som systrarna reder ut.

Pennys svar efter ryktet om relationen med Douglas

Peg berättar att ett av ryktena som kommit in lyder: ”Att Penny bara gifter sig med Douglas på grund av pengar”, något som Penny själv förtydligar inte alls stämmer.

– Så många har skrivit det till mig, säger Penny och förklarar skämtsamt:

– Jag älskar honom så mycket, och det är därför jag orkar med honom, pengarna skulle inte vara nog.

Syster Peg Parnevik ger ett exempel på hur Douglas är som person, något som hon tycker stärker Pennys anledning att hon inte gifte sig med honom på grund av pengarna.

– Det här är ett perfekt bevis så att ni ska förstå att det inte stämmer. Han har en hel vägg med fedoras, alltså såna hattar, förklarar Peg och Penny flikar in med att hon tycker att det är så gulligt. Peg tillägger:

– Han har hattar och loafers, jag tror inte några pengar hade täckt det.

Douglas Murray om åldersskillnaden med Penny

Penny Parnevik och Douglas Murray hade planerat att gifta sig sommaren 2020, men på grund av den rådande pandemin beslutade de sig för att skjuta på bröllopet.

Paret fann kärleken i varandra 2017, efter att ha känt varandra i många år. Douglas är en nära vän till familjen, och innan var han mer vän med Pennys föräldrar Mia och Jesper Parnevik. Det skiljer 17 år mellan Penny och Douglas, och när han gästade podcasten Pillowtalk 2018 gav han sin syn på ålderskillnaden.

– Det är kul med andra infallsvinklar och ett annat sätt att se på livet. Det är väldigt härligt, sa han då, samtidigt som han också påpekade saker som han ibland upplevde frustrerande.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Peg Parneviks ord om ryktena mellan pojkvännen Filip och Linn Hegdal: ”Sluta”