Penny Parnevik om flyttplanerna med Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murray har planer på att flytta till en större lägenhet med deras två barn Atticus och Pebble. I ett nytt podcastavsnitt berättar hon om flyttplanerna.
TV: Penny Parnevik avslöjar namnet på nya familjemedlemmen
0:47

Efter reklamen: TV: Penny Parnevik avslöjar namnet på nya familjemedlemmen

(0:47)

Slå på ljud

Penny Parnevik och Douglas Murray välkomnade sitt andra barn i mars tidigare i år, dottern Pebble. Sedan tidigare har de även sonen Atticus, som nyligen fyllt två. Familjen bor i en lägenhet på Östermalm, och Penny har tidigare uttryckt att lägenheten, som från en början var Douglas ungkarlslya, är för liten för familjen. Framför allt nu när de är fyra istället för tre.

Letar efter ny lägenhet

I ett nytt avsnitt av podcasten Pillowtalk, som hon driver ihop med systern Peg Parnevik, berättar hon att de kikat på lägenheter, och att de eventuellt hittat en som de vill köpa.

– Vi vill potentiellt köpa en lägenhet, vi får se, säger Penny i podcasten. Peg som då har fått nys om vad det är för lägenhet som Penny och Douglas kikat på, undrar om den inte är lite väl liten, och Penny förklarar:

– Girl, det är det vi har råd med. På riktigt.

Peg tillägger att Penny och Douglas tidigare tittat på ”sjukaste takvåningarna”.

– Jag vet, men jag tror inte att vi förstod vad vi kunde köpa, säger Penny då.

Penny om att bo i Sverige vs USA

Penny Parnevik och Douglas Murray bodde tidigare i Kalifornien i USA, och Penny är uppväxt i USA – det var även där hon bestämde sig för att föda sitt första barn. Men när småbarnslivet började bosatte sig familjen i Sverige, och Penny trivs väldigt bra med beslutet att byta land.

I samma podcastavsnitt berättar hon även om en diskussion hon haft med sin pappa Jesper Parnevik, om hur det är att bo i Sverige.

– Jag pratade om att Sverige funkar så bra som land, jag trivs så bra här. Det är så coolt att bara se Sverige funka jämfört med USA, säger hon och fortsätter:

– Hans poäng var så här, han skrattade lite, och sa att 'du som pratar om white privilage, är inte det de mest white privilage som någon någonsin sagts? att säga: jo men Sverige funkar perfekt, jag bor på Östermalm sen åker jag till mitt lantställe, det är superhärligt'. Och jag ba, sant du fick mig där, du satte mig på plats och jag uppskattar det.

Men trots insikten hon fick från diskussionen med sin pappa så anser hon att Sverige fungerar bättre än USA.

– Jag vet inte om Sverige funkar som ett land för alla, jag tror att det funkar bättre än vad det funkar i USA. Det vill jag kunna påstå att jag vet.

TV: Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga
1:15

Efter reklamen: TV: Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga

(1:15)

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Penny Parnevik om svåra tiden med Douglas – efter dotterns födsel