Tvåbarnsmamman Penny Parnevik

TT

Penny Parnevik har blivit mamma igen – första bilderna på barnet

Penny Parnevik och Douglas Murray har blivit föräldrar till sitt andra barn. Den nyblivna mamman delade under lördagen med sig av en rad bilder på dottern, och avslöjar samtidigt namnet som den lilla tjejen.

Influencern Penny Parnevik och tidigare hockeyproffset Douglas Murray fick sitt första barn, sonen Atticus, i augusti 2019. Ungefär ett år senare berättade Penny den glada nyheten att barn nummer två är på väg.

”Kan inte fatta att vi gör detta igen Douglas Murray?!”, skrev Penny Parnevik då på Instagram.

Sedan dess har hennes följare kunnat hänga med under graviditeten och med de beslut som föräldrarna tagit.

Barnmorskans miss inför förlossningen

Bland annat bestämde de sig för att föda det andra barnet i Sverige och inte i USA där Atticus alltså föddes. Hon har också berättat om sina planer på att försöka amma, trots att det gick lite tungt förra vändan.

– Jag fick ju amningsångest sist, och hatade att amma, tyvärr. Men jag har planerat att försöka igen, och se hur jag mår, men ingen prestige i det heller. Om jag tycker om det, att det funkar bra och att bebisen tycker om det och att alla mår bra – super! Men om vi inte mår bra, så jaja, men det gör inget, säger Penny Parnevik på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka.

Hon har också berättat att barnmorskan av misstag avslöjat könet på det då kommande barnet, trots att föräldrarna ville hålla det som en överraskning.

– Vi sa att vi inte ville veta kön och hon bara "okej" och så stängde hon av tv:n och sa "titta bort nu", har Penny Parnevik berättat i en annan Youtube-video.

– Och sen efter det sa hon "hon är" nånting.

Det ska dottern heta

Och visst blev det en liten tjej! Under lördagen delade nämligen Penny Parnevik med sig av den glada nyheten att hon och Douglas Murray blivit föräldrar.

”It's a girl”, skriver hon och avslöjar namnet på dottern:

”Pebble Murray, välkommen till världen”.

Foto: TT

Relaterade artiklar

Gravida Penny Parnevik om tuffa känslorna efter sjukhusbesöket

Penny Parnevik till sjukhus – en månad innan förlossningen

Gravida Penny Parnevik förklarar – får hennes kille sova på soffan