Penny Parnevik och Douglas Murray

Penny Parnevik avslöjar var hon gifter sig med Douglas

I sommar gifter sig Penny Parnevik med sin Douglas Murray, och nu avslöjar Penny var bröllopet kommer att äga rum. "En flickdröm som blir verklighet", jublar hon.

Bröllopet ska nämligen hållas hemma hos Pennys farmor och farfar, på deras 1600-talsherrgård Tuna gård i Österskär utanför Stockholm.

– Det är något jag drömt om ända sedan jag var liten flicka och nu blir drömmen verklighet, säger Penny till Aftonbladet.

Penny berättar också att hennes pappa och alla hans syskon har haft sina bröllopsfester på den fina gården med en enorm sjötomt. Farfar Bosse och farmor Gertie är också med och planerar bröllopet.

Tuna gård

Tuna gård har 14 rum och en stor sjötomt. Perfekt för ett sommarbröllop! Foto: Udo Schröter.

Bröllopet kan ställas in på grund av corona

Dock finns tyvärr risken att bröllopet kan komma att ställas in, något som Penny och Douglas måste ta i beaktande. Bröllopet är planerat att äga rum i juli och om nuvarande flygrestriktioner ligger kvar finns ju risken att familjen inte ens kan ta sig från Florida för att närvara. Och med tanke på hur nära familjen Parnevik står varandra, är det inte ett särskilt troligt scenario att bröllopet går av stapeln utan familjen där.

Penny har dessutom tidigare berättat i podden Pillowtalk med Peg & Penny att syskonen Philippa, Peg, Phoenix ska vara tärnor och marskalk vid bröllopet.

Just nu har Let’s Dance-aktuella Penny och Douglas mycket tid att prata bröllop, eftersom även Douglas befinner sig i Sverige, och inte får lov att flyga hem till USA. För Penny är det första gången hon befinner sig i Sverige en längre tid, som inte är över sommaren. Och det är inte omöjligt att vi får se mer av henne här framöver.

Penny Parnevik och Douglas Murray

Penny och fästmannen Douglas Murray har varit ett par i tre år.

Funderar på att flytta till Sverige

Tidigare trodde Penny, som känner sig väldigt amerikansk, att hon aldrig skulle vilja bo i Sverige. Men nu avslöjar hon att hon faktiskt funderar på att flytta hit med sin lilla familj.

– Ju äldre jag blir och ju mer mina värderingar förändras, så märker jag vilket tryggt och bra land Sverige är. Och nu när jag har barn matchar Sverige mer med bilden om hur jag vill att de ska växa upp, berättar hon i Efter fem.

– Douglas är överlycklig över att jag kan tänka mig att flytta till Sverige. Jag tror det betyder mycket för honom.

Då kan det bli syskon till Atticus

Penny avslöjar också att hon gärna vill försöka skaffa syskon till Atticus, 7 månader, redan efter bröllopet.

Foto: Carolina Byrmo/TT, Tuna gård: Udo Schröter/Wikipedia

Källa: Aftonbladet, Efter fem

LÄS MER:

Penny Parnevik avslöjar detaljer om bröllopsklänningen

Penny Parneviks ärliga video får fansen att jubla

Penny Parnevik är en av deltagarna i Let’s dance 2020