Penny Parnevik är gravid

Penny Parnevik är gravid! Berättar i podden om glada nyheten

Penny Parnevik är gravid!

Efter många försök har Penny Parnevik och hennes pojkvän Douglas Murray blivit gravida. Penny berättade nyheten i podden Pillowtalk, som hon har tillsammans med sin syster Peg Parnevik

Systrarna har tidigare pratat om både barn och bröllop i podden och Penny har berättat hur hon tagit graviditetstester varje månad i hopp om att plussa på stickan.

Peg gissade (nästan) rätt om graviditeten

I ett avsnitt siar Peg om Pennys framtida mammaroll, då gissade hon att systern skulle få barn 2020.

”Det är så här jag ser det hända för er: Du kommer bli gravid snart. 2020 kommer du bli gravid. Och när ni blir gravida kommer ni gifta er typ den sommaren, innan barnet kommer.”, sa Peg Parnevik.

Penny kontrade då med att hon inte ville ha en stor mage vid en eventuell vigsel.

– Jag skulle vara okej med om det hände imorgon och jag skulle vara okej med om det hände om ett år, vilket som går bra för mig.

Nu verkar det bli en bebis tidigare än 2020. Till augusti väntas barnet komma.

Berättade på julafton

I senaste avsnittet berättar delar hon med sig av den glada nyheten till alla lyssnare. Den närmaste familjen har redan fått beskedet, faktiskt redan på julafton.

Istället för paket gav Penny alla familjemedlemmar varsitt kuvert, där det stod att de skulle bli mormor, morfar, faster och farbror.

”Douglas och jag längtar efter att få träffa vår lilla ängel i augusti. Sedan jag kan minnas har jag alltid svarat ”en mamma” på frågan om vad jag vill bli när jag blir stor. Nu blir mina drömmar äntligen verklighet”, skriver Penny Parnevik på sitt instagram.