Penn Badgley om nya grannen i säsong 3 av You

Penn Badgley om nya grannen i säsong 3 av You

Nyligen bekräftade Netflix att succéserien You får en tredje säsong, och nu har Penn Badgley själv berättat om den nya säsongen och vad han tror kommer att hända. Varning för spoilers!

I december landade andra säsongen av den populära serien You på Netflix och det är många av oss som har suttit klistrade framför skärmen för att följa seriens obehagliga huvudkaraktär Joe. I andra säsongen flyttar Joe, spelad av Penn Badgley, som bekant från New York till Los Angeles. Där börjar han kalla sig Will och träffar kärleken på nytt.

Snabbt började det surra rykten om att även en tredje säsong var på gång och mycket riktigt bekräftade Netflix snart och meddelade att den tredje säsongen kommer att släppas under 2021.

De flesta av oss har nog hunnit se den andra säsongen vid det här laget, men om du har ett par avsnitt kvar att se varnar vi för spoilers nedan!

Kommit ut ledtrådar

Än så länge finns det inte så mycket information om vad den tredje säsongen kommer att handla om, men det har kommit ut en del ledtrådar. Bland annat kommer Penn Badgley och Victoria Pedretti, som spelar Love i andra säsongen, medverka.

Även i säsong 3 verkar Kalifornien vara åtminstone en av inspelningsplatserna, produktionsbolaget har nämligen letat efter lämpliga inspelningsplatser i Kalifornien och också fått pengar för att spela in där.

Säsong två slutade med att en okänd granne flyttar in och det har spekulerats mycket kring vem den nya personen kan vara. En hel del trodde att den nya grannen var Joes mamma, men det dementerades av Penn Badgley själv:

– Hon är definitivt inte hans mamma. Det kan jag säga, har han sagt till Bustle.

Penn Badgley om den nya säsongen

Penn Badgley har nu även börjat släppa en del detaljer kring den nya säsongen. I en intervju med BuzzFeed i dagarna berättade han att han inte var säker på hur stor roll grannen kommer att spela i den tredje säsongen, och att han själv inte har någon aning om vad regissörerna har för planer med den nya karaktären, eller vem som kommer att spela henne.

Skaparna bakom serien, Greg Berlanti och Sera Gamble, har varit noga med att hålla handlingen hemlig enligt Badgley, även för skådespelarna i serien.

Att till exempel även Love var en mördare, som framkommer i andra säsongen av serien, visste inte Badgley själv förrän han läste manuset tillsammans med Victoria Pedretti, skådespelerskan som spelar Love, under dennes provspelning för rollen. Manusförfattarna berättade själva det för Badgley när Pedretti hade lämnat rummet.

– Vi pratade om att hon hade mycket talang och att det inte var upp till mig, men de ville inkludera mig i själva processen. Och sen sa Greg: Vill du veta? Och jag sa: ”Ja, det skulle hjälpa”. Och han bara: ”Ok, så hon är en mördare”.

Badgley avslöjade också att han inte vet vad som kommer att hända i den tredje säsongen, men att han inte tror att Joe och Loves relation kommer att hålla.

– Nej. Nej, de båda dödar folk, ok? Hur kan det vara sann kärlek? sa han i intervjun.

Foto: TT

Läs mer:

Netflix bekräftar! Succéserien You får en tredje säsong

Allt du behöver veta om säsong 3 av You

Joe byter namn till Will i You säsong 2