Filip Lampbrecht och peg parnevik

Peg Parneviks ord om romansryktena mellan pojkvännen Filip och dansaren Linn

Peg Parneviks pojkvän Filip Lampbrecht gör succé i Let's Dance på TV4. Nu reagerar Peg på de envisa romansrykten som florerar mellan Filip och dansaren Linn Hegdal. ”Rör inte min relation”, vädjar Peg på Instagram.
Allt du vill veta om Peg Parnevik
0:46

Efter reklamen: Allt du vill veta om Peg Parnevik

(0:46)

Slå på ljud

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, träffades på en nyårsfest för fem år sedan. De kysstes den kvällen men det skulle ändå dröja till hösten innan de blev ett par, har Peg berättat i sin och syrran Pennys podcast Pillowtalk.

Idag kilar paret stadigt och håller på som bäst att fixa sitt första gemensamma hem. Filip är dessutom högaktuell med sin medverkan i årets Let’s Dance, något som skapat rubriker – inte minst av spekulativa slag. För i vanlig ordning har det uppstått romansrykten mellan de tävlande och deras danspartners, i Filips fall mellan honom och Linn Hegdal, 25. Detta har fått Peg Parnevik att nu säga ifrån på skarpen.

Peg Parneviks vädjan – sluta para ihop Filip och Linn

I en serie bilder som Peg postade på Instagram story under påskhelgen vädjar hon till människor att backa bort från hennes och Filips relation, och sluta sprida rykten kring honom och Linn, som faktiskt också har en relation.

”Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i en relation med Filip, Linn är en relation med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller meddelande om det kommer jag börja bli otrevlig. Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livskamrat och kärlek? Seriöst dra åt helvete”, skriver Peg.

skärmdump från peg parneviks instagram story

Peg Parnevik ryter ifrån på Instagram story.

I nästa bild går hon in på hur respektlöst det är mot Linn att sprida romansrykten när hon bara gör sitt jobb och använder sig av sin talang.

”Hylla hennes förmåga istället”, skriver Peg.

Peg Parnevik: Jag torkar tårarna med sedlar

Peg upprepar sedan ett budskap som hon tidigare förmedlat i podcasten:

”Jag ska torka mina tårar med min förmögenhet och dricka mitt vin och sedan kolla in min fantastiska söta talangfulla pojkvän på tv”.

en till skärmdump från peg parneviks instagram story

Peg Parnevik ler mot ryktesspridarna på sin Instagram story.

Hon påpekar att de som känner henne vet hur känslig och orolig hon verkligen är.

”Jag ser hur ni står upp för mig och har min rygg. Jag älskar er för alltid”, skriver Peg.

I en avslutande bild påpekar Peg att det dessutom är otrevligt mot Linns sambo att försöka para ihop Linn och Filip.

Filp Lamprecht om relationen till Linn Hegdal

linn hegdal och fiip lampbrecht

Filip Lamprecht och Linn Hegdal tävlar i Let's Dance 2021.

Filip och Linn Hegdals relation går några år tillbaka i tiden till 2019 då Filips mamma Kristin Kaspersen deltog och kammade hem vinsten i Let’s Dance. Inför sin medverkan berättade Filip att han och Linn har träffats sporadiskt då Linn och mamma Kristin blev goda vänner det året. Han tycker även det känns tryggt att dansa med Linn av den anledningen, sa han då.

– Vi har ju haft lite koll på varandra men inte umgåtts. Nu har vi blivit kompisar väldigt snabbt, sa Filip inför premiäravsnittet.

Filip Lampbrecht kommenterar romansryktena

Under södagseftermiddagen tog även Filip till orda på Instagram och kommenterade romansryktena. I en bild instagram story från när han och Peg äter på en uteservering, skriver Filip:

”Let's Dance är och har varit bland det roligaste jag ha gjort, DOCK så har denna period lett till att folk fått för sig att det är okej att lägga sig i min relation och skriva väldigt elaka saker till min flickvän. Detta är verkligen inte okej och skulle uppskatta om ni som det berör kan sluta med det”, skriver han och tillägger att det har blivit dags att lära ig nästa veckas dans.

skärmdump från filip lampbrechts instagram story

Filip Lampbrecht kommenterar också romansryktena på Insta story.

Let’s Dance sänds lördagar kl 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Källa: Nyheter24, Femina

Foto: TT

Relaterade artiklar
Peg Parneviks irritation i barnfrågan: ”Alla förväntar sig”
Peg Parnevik hyllar pojkvännen Filip för sitt sätt att uttrycka sig på