peg parnevik

Peg Parneviks ilska mot Let’s Dance: ”Mycket drama och skit”

Romansyktena mellan Let’s Dance-aktuella Filip Lamprecht och danspartnern Linn Hegdal fortsätter att dugga tätt. Flickvännen Peg Parnevik tar nu åter till orda – och ryktar en känga mot TV4.
Allt du vill veta om Peg Parnevik
0:46

Efter reklamen: Allt du vill veta om Peg Parnevik

(0:46)

Slå på ljud

Kändissonen Filip Lamprecht fortsätter att göra succé i Let’s Dance på TV4. Mamma Kristin Kaspersen deltog och vann hela tävlingen för två år sedan, så pressen på att leverera är stor, har Filip själv förklarat.

– Jag har noll relation till dans och har väl egentligen bara dansat på bord på klubbar innan. Alla i familjen är supertaggade och glada över att jag ska vara med. Jag ska göra så att de får någonting kul att kolla på på lördagar. Mamma särskilt är supperpepp och avis – hon vill göra det igen, sa han i samband med premiären.

En som definitivt hejar på hemma i tv-soffan är Filips flickvän Peg Parnevik. Men all uppståndelse kring hans medverkan har också rört upp jobbiga känslor, berättar hon i sin och systern Penny Parneviks podcast Pillowtalk. I det senaste avsnittet ryter Peg i från mot hela TV4-produktionen, rapporterar Hänt.

Peg Parnevik kritiserar TV4

– Det är ett tv-program där produktionen och alla vinner på att de är mycket drama och skit. Men för mig är det här mitt liv och jag måste bearbeta detta väldigt länge, säger Peg i Pillowtalk och får medhåll från systern Penny som själv har medverkat i programmet förut.

– För många par är det svårt för de som inte har offentliga partners också som också mår skit av detta, tillägger hon.

Peg har sedan Let’s Dance drog igång fått mycket kommentarer i linje med att hon och Filip skulle vara ett omaka par, och att Filip och danspartnern Linn passar bättre ihop.

– Varför vill ni att jag ska må så dåligt över mig själv? Varför inte fokusera på att de är ett bra team. Inte mig, mitt utseende, eller karaktär och att jag skulle vara sämst, säger Peg i podden.

Filip Lamprechts stöd till Peg Parnevik

Redan i förra veckan tog Peg upp de elaka kommentarerna. I en serie bilder på Instagram story skrev Peg bland annat att ”Det räcker nu! Jag har fått nog. Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livskamrat och kärlek? Seriöst dra åt helvete”. Inför lördagens program valde även Filip att säga ifrån på skarpen. Intill ett Instagram-bildspel på sig och kärleken Peg skrev han:

”Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjuk va elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes Instagram och bilder bara för att såra och hota henne. Och vissa väljer att formulera sig som att de pratar för mig. Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det till dig själv”.

TV4 har ännu inte kommenterat Peg Parneviks kritik mot programmet.

Källa: Femina, Hänt

Foto: TT

Relaterade artiklar
Peg Parneviks ord om ryktena mellan pojkvännen Filip och Linn Hegdal: ”Sluta”
Penny Parnevik om ryktet kring hennes avsikt i relationen med Douglas
Filip Lamprecht ryter ifrån efter påhoppen på flickvännen Peg Parnevik