peg-parnevik-kondom-video

Peg Parneviks heta video – vill uppmana alla att använda kondom

I en ny reklamfilm får vi se Peg Parnevik och Filip Lamprecht vara väldigt intima. Budskapet bakom filmen har att göra med att använda kondom.

På Instagram har Peg Parnevik delat med sig av en video där vi får se henne och pojkvännen Filip Lamprecht vara väldigt intima med varandra. Bakom filmen stor RFSU och deras kampanj ”Dear Condom”, som går ut på att de vill uppmana unga att prata mer om kondomer.

Peg skriver själv på Instagram att ”det är okej att ligga runt” men att det är viktigt att använda skydd. Hon uppmanar också alla tjejer att stå upp för sig själva och kräva kondom annars blir det inget. Hon avslutar med:

”Det kan kännas pinsamt, men det är din kropp och din rättighet. Om personen du ska ha sex med inte respekterar att du vill vara skyddad, ha inte sex med den. En könssjukdom är inte värt det”.

https://www.instagram.com/p/BnTURshhqlC/?hl=sv&taken-by=pegparnevik

I hela filmen, som går att se på dearcondom.org, får vi också se Josefine Pettersen som de flesta kommer ihåg som Noora från Skam. På hemsidan pratar också flera kända personer, som Eric Saade och Nicole Falciani, om deras tankar kring kondomer

När FRIDA träffade Peg i somras så fick hon svara på de mest googlade frågorna om sig själv. Se videon här under!

Läs mer:
Peg Parnevik: ”Jag tycker att man kan vara sin egen förebild”
Peg Parnevik om mobbningen: ”Tjejerna i klassen klädde ut sig till mig på Halloween”
Peg om nya säsongen av Parneviks: ”trodde aldrig det skulle komma med”

Foto: IBL, Skärmdump