Pegs bilder med okända killen

Peg Parneviks bilder med killen efter uppbrottet från Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gått skilda vägar, något Peg berättade förra veckan. Under helgen har hon synts ihop flitigt med en annan kille, där de bland annat hängt med Pegs familj.
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste
0:46

Efter reklamen: 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

(0:46)

Slå på ljud

Förra veckan bekräftade Peg Parnevik att hon och Filip Lamprecht gått skilda vägar, efter att han ett par dagar innan i en intervju lät det vara okommenterat att programledaren kallade Peg för hans ex.

– Jag älskar Filip och kommer alltid göra det, han känner samma. Vi hörs hela tiden. Det som är så sjukt är att... jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin, förklarade Peg Parnevik i sin podcast.

Penny Parnevik om systerns uppbrott

I samma podcastavsnitt säger Peg att hon inte kommer att berätta varför det tagit slut, och konstaterar också att hon antagligen kommer att få ta emot kommentarer i stil med att ”gud vad bra att han är fri”.

Någon som dock har något att säga till om där är Pegs lillasyster Penny, som ger sin åsikt och menar att även Peg nu är fri från Filip.

– I love Filip, han var som en bror för mig men jag tycker att du är way better off och ingen vet sanningen om det. That’s my opinion, du behöver inte stå fast vid det. Du är bra vän med honom och så men bara så att folk förstår den sidan också, säger Penny Parnevik.

Pegs bilder med okända killen

Och nog verkar Peg vara lyckligare än på länge, av att döma från hennes Instagram-uppdateringar. Under midsommarhelgen har hon delat med sig av bilder på en kille vi inte sett tidigare, där hon sitter i hans knä, åker båt tillsammans med hennes familj och pussar honom på munnen.

Pegs bilder med okända killen

I helgen publicerade Peg bland annat den här bilden, där hon kysser den hemlige personen.

Pegs bilder med okända killen

Sitter i personens knä.

Pegs bilder med okända killen

Åker båt med Penny Parneviks fästman Douglas Murray och Jesper Parnevik.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Penny Parneviks ord om Filip Lamprecht efter systerns uppbrott
Filip Lamprechts nya steg efter orden om uppbrottet från Peg Parnevik