pegofilip

Han är Peg Parneviks nya pojkvän

Vi har länge haft ögonen på Peg Parnevik och snyggingen Filip Kaspersen Lambrecht som flörtat öppet i kommentarsfältet på Instagram. Nu avslöjar paret äntligen att de är ihop!
10 kändisbarn som blivit tillsammans
Slå på ljud

FRIDA minglade i veckan loss på Mia Parneviks Pyjamaslansering och kunde inte undgå kärleken mellan Peg Parnevik, 21 och 19-åriga Filip Kaspersen Lambrecht. De pussades och kramades och gav varandra gulliga blickar.

När FRIDA under pyjamaspartyt frågade vem Peg helst skulle vilja mysa med i pyjamas var svaret självklart:

– Min pojkvän, sa Peg.

Senare under kvällen bekräftade Peg även för tidningen Hänt att hon och Filip är ett par.

– Vi har varit ihop ett tag.

Pegs nya pojkvän Filip Kaspersen Lambrecht är inte bara modellsnygg, han är även ett kändisbarn, liksom Peg själv. Filips mamma är nämligen ingen mindre än programledaren Kristin Kaspersen. Både mamma Kristin och Filip har båda hintat om parets kärlek med bilder på Instagram. Och de verkar ha träffats ett bra tag, redan i april i år lade Filip upp en bild på Peg inför hennes skivsläpp där Peg svarade ”haha Love ya” i kommentarsfältet.

Redan i April lade Filip ut denna bilden på Peg.

Redan i April lade Filip ut denna bilden på Peg.

Och för tre veckor sedan postade Peg denna bilden med texten ”F” och ett hjärta.

Visst ser det ut att vara Filip på bilden?

Visst ser det ut att vara Filip på bilden?

I Maj i år avslöjade Peg i ett blogginlägg att hon hade pojkvän, men om det var Filip hon då menade är oklart. I början av september i år poängterade nämligen artisten att hon definitivt är singel.

– I’m single and ready to mingle, sa Peg då till Expressen tv.

Nu är alltså Peg inte längre lika mingelsugen och vi grattar snyggingarna till kärleken! Kolla in alla bilder på Peg och Filip i bildspelet nedan!

[allergallery id=”29248″]

Foto: IBL