Peg Parnevik hyllar nu sin pojkvän Filip Lamprecht

Peg Parnevik hyllar Filip Lamprecht för sitt sätt att uttrycka sig på

Peg Parnevik hyllar nu sin pojkvän Filip Lamprecht för att han klär och uttrycker sig precis som han vill, utan att anpassa sig efter samhällets normer.
Allt du vill veta om Peg Parnevik
0:46

Efter reklamen: Allt du vill veta om Peg Parnevik

(0:46)

Slå på ljud

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par i många år – och känt varann i ännu flera. Deras familjer har känt varandra länge, och Peg och Filip är barndomsvänner som till slut blev kära i varandra. Peg Parnevik är dotter till Mia och Jesper Parnevik, och Filip är son till Kristin Kaspersen.

”Är det sex år sen nu??? Eller är det 5? lol. Vi kysstes på nyårsafton och sen var vi på och av i ett år. Jag sa att jag ville ha allt eller inget. Så vi slutade prata… tills han äntligen sa att han höll på att bli kär i mig”, skriver Peg Parnevik nu på sin Instagram story, där någon av hennes följare frågat hur hon och Filip blev ett par.

Peg Parneviks hyllning till pojkvännen Filip

På sin Instagram story passar Peg Parnevik i samma veva på att hylla sin pojkvän Filip, för att han inte är rädd för att klä och uttrycka sig precis som han vill.

”Något jag älskar med Filip Lamprecht är att vi delar garderob. Han är inte ”rädd” för att bära mina smycken eller tröjor eller nagellack. Jag vet att det kanske är en fånig grej att hylla och det borde så klart vara en självklar grej. Men jag är fortfarande stolt över min partner för att han visar andra män att maskulinitet är vad du gör det till”, skriver hon och fortsätter:

”Mode är inte reserverat för ett specifikt kön… Maskulint och feminint är sociala konstruktioner. Bär pärlorna, bär tjocktröjorna, bär klänningarna. Gör vad fan du vill”, skriver Peg som samtidigt menar att det inte borde vara en grej att lyfta, eftersom att det ska vara självklart att man får klä sig precis som man vill.

Idag lever de sitt liv ihop i Stockholm, Peg Parnevik arbetar som artist och just nu är Filip Lamprecht aktuell i den pågående säsongen av Let's dance på TV4.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Keyyos relation till danspartnern Hugo: ”Kommer bli rykten”
Årets mäktigaste på sociala medier – här är hela listan