Peg om nya säsongen av Parneviks: ”trodde aldrig det skulle komma med”

Peg om nya säsongen av Parneviks: ”trodde aldrig det skulle komma med”

Den nya säsongen av Parneviks har precis haft premiär och den här gången har de inga gäster. Inför premiären har FRIDA träffat Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht som avslöjat vad vi kommer att få se.

Den fjärde säsongen av Parneviks skiljer sig från de tre första där familjen fått besök av gäster. Den här gången är de nämligen själva och vi får följa familjen i deras vardagsliv.

– Det är verkligen inte manus på något sätt. Det är typ det som är ännu roligare för ibland känns ”too good to be true” att det händer. Den här säsongen är det bara vi. Allt kommer med, så det är lite läskigt, berättar Peg Parnevik till FRIDA.

En ny person vi kommer att få se i serien är Pegs pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht och i det första avsnittet kommer han ge Peg en minst sagt oväntad överraskning. Nämligen en tarmsköljning.

– Jag kom dit till det där spat och bah ”aha, tarmsköljning, kul”, berättar Peg.

Filip berättar att en tarmsköljning inte riktigt var vad han hade tänkt sig.

– Jag hade ju inte riktigt kopplat vad de skulle vara, vad det innebär. Jag trodde det skulle vara mer spa, säger Filip.

Peg hade inte heller förväntat sig att det här skulle komma med i programmet.

– Det är en tarmsköljning och man får se mitt bajs. När jag gjorde det trodde jag aldrig det skulle komma med och så kom det med i första avsnittet. Det får man bjuda på!

Hon beskriver också den här säsongen som den bästa.

– Jag tycker det är bäst för du får se så mycket av familjen. Jag tror man kan känna igen sig så mycket. Mycket kärlek, men bråk och skratt.

Parneviks säsong 4 har premiär den 20 mars i TV3.

Läs mer:
Peg Parnevik om mobbningen: ”Tjejerna i klassen klädde ut sig till mig på Halloween”
Han är Peg Parneviks nya pojkvän
Penny Parnevik slår tillbaka efter de läckta nakenbilderna

Foto: Karin Törnblom/IBL Bildbyrå