Paris Jackson.

TT

Paris Jackson hyllas för oretuscherade bilden

Paris Jackson syns nu i en reklamkampanj. Inget märkvärdigt med det, men det många har reagerat på att är hon inte är rädd för att visa sin hud helt oretuscherad.
0:55

Efter reklamen: 5 saker om Paris Jackson som du kanske inte visste

(0:55)

Paris Jackson har många strängar på sin lyra. Hon är bland annat skådespelare och har varit med i en rad filmer som Gringo, The space between och Habit och har även en roll i senaste säsongen av American horror stories.

Hon gör också musik, och släppte förra året sin debutplatta Wilted.

Dessutom är hon modell och blev 2017 kontrakterad av IMG. Hon har bland annat synts på catwalken under Jean Paul Gouldiers sista show på Paris fashion week, passande nog.

Paris om lärdomen från Michael Jackson

Paris Jackson är också dotter till Michael Jackson, men det släktskapet har inte gjort att hon får allt gratis. I våras gjorde hon en intervju med Naomi Campbell och lät berätta att det är viktigt för henne göra rätt för sig.

– Jag är fullt övertygad om att man måste förtjäna det man får. Jag behöver gå på auditions, jag jobbar hårt och pluggar mina manus och gör min grej, säger hon i intervjun när modellikonen menar att hon egentligen borde slippa gå på exempelvis modellcastings och liknande eftersom hon är så känd.

– När vi växte upp fick vi lära oss att vi var tvungna att förtjäna saker innan vi fick något, fortsätter Paris Jackson. Om vi typ ville ha fem leksaker från Toys “R” Us var vi tvungna att läsa fem böcker. Och det är att förtjäna och jobba in något, inte bara tro att man har rätten till en massa prylar eller bara tro att man ska få ditten eller datten, förklarade Paris Jackson vidare.

Fina reaktionerna efter reklamkampanjen

Nu syns hon i en reklamkampanj för ett smyckesmärke, och i en video panorerar kameran över till hennes ansikte. Det är naturligt sminkat och till skillnad från många andra reklamfilmer tycks det vara oretuscherat och man kan bland annat se porer.

Paris har själv delat med sig av reklamfilmssnutten och bilder från kampanjen.

”Wow, titta på den här prinsessan som utvecklas till en riktig gudinna”, skriver en glad följare på ett av inläggen.

”Perfektion”, tycker en annan.

”Urläcker”, skriver en tredje samtidigt som det regnar in hjärtemojis och liknande.

Foto: TT

Relaterade artiklar