outer banks säsong 2 netflix

Outer Banks: Då kommer säsong 2 på Netflix

Succéserien Outer Banks har förnyats av Netflix. Detta vet vi om säsong 2.

I våras hade den hyllade tonårsserien Outer Banks premiär på Netflix. Handlingen kretsar kring ett gäng missanpassade ungdomar som lever i Outer Banks, en lyxig men segregerad amerikansk semesterort för de allra rikaste. Succén var ett faktum och nu kommer nästa – det blir en säsong 2. Hurra!

Här tar säsong 2 vid

Minns du handlingen? John B som är en fattig surfarkille engagerar sina vänner i  jakten efter en guldskatt värd en miljard kronor. Hans far som i hemlighet letat efter skatten i alla år och nu försvunnit spårlöst har lämnat efter sig ledtrådar som ungdomarna börjar dra i. Men de är inte de enda i området som söker efter den beryktade förmögenheten. För att komma åt guldet begår ungdomarna en rad brott och råkar ut för så väl utpressning som hot från andra som fått nys om deras febrila jakt. 

Säsong 1 slutade med en stor och saftig cliffhanger (spoiler alert!) då John B och hans flickvän Sarah Cameron lyckades smita undan den polisjakt som naturligtvis inleddes efter att allt gått väldigt snett… I sista avsnittet fick vi se paret ge sig ut på sjön i stormoväder med sikte på Bahamas, dit de lokaliserat guldet. Det är som upplagt för en fortsättning varför beskedet om säsong 2 var mycket väntat.

Skådespelarna jublar

”Jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta… Outer Banks säsong 2, vi kommer tillbaka”, säger Chase Stokes som spelar John B, i ett klipp som Netflix postat på Instagram. Han är jublande glad liksom resten av casten.

”Till alla som tittat och stöttat. Vi kan inte bärga oss för att få komma igång”, säger Jonathan Daviss som spelar Pope, och Madelyn Cline (Sarah Cameron) fyller i:

”Säsong 2, baby. Ses i Bahamas!”

https://www.instagram.com/p/CDB5t7kHZJQ/

Outer Banks säsong 3

Skaparna av serien visste redan från början att de ville fortsätta med en andra säsong. Hela handlingen är uppbygd så att de även ska kunna förnyas för en säsong 3, och mer!

– Vi har hela tiden sett det som en handling över fyra säsonger, kanske fem, men definitivt fyra. Vi har slängt ut långa krokar och hoppas på att få fortsätta berätta alla de historierna, har en av skaparna, Jonas Pate, sagt i en tidigare intervju med Entertainment Weekly.

outerbanks säsong 2 på netflix

Netflix officiella poster för Outer Banks säsong 2.

– Det kommer definitivt bli nya mysterier och ideér, förklarar han nu för People.  Allt utgår från samma stomme men förgrenar sig sedan på sätt som publiken förhoppningsvis inte har kunnat föreställa sig.

Arbetet med manus är i full gång men exakt när vi kan bänka oss för fortsättningen har Netflix inte gått ut med ännu. Säsong 1 finns så länge att se, om och om igen.

Foto: TT/Netflix

Källa: People, Entertainment Weekly

LÄS MER:

Madelyn Cline och Chase Stokes från Outer Banks bekräftar relationen

Här är verklighetens Outer Banks – se bilderna på staden

Andra serier att titta på om du gillar Outer Banks