Harry-Styles-styvfar

One Direction-medlemmarnas fina stöd till Harry efter att hans styvfar gått bort

Harry Styles styvfar har gått bort efter att ha kämpat mot cancer en längre tid. I sociala medier visar nu fans och One Direction-medlemmarna sitt stöd.

I torsdags gjorde Harry Styles familj ett uttalande där de skrev att Harrys styvfar Robin Twist gått bort efter att en längre tid kämpat mot cancer enligt BBC. Robin Twist gifte sig med Harrys mamma Anne Cox 2013 och Harry var best man på bröllopet.

Efter beskedet har hela familjen bett om att få vara i fred. I sociala medier visar nu fansen nu sitt stöd för dem och Harrys One Direction-kollegor har också skickat fina hälsningar.

Louis Tomlinson skriver bland annat på Twitter att Robin var en fantastisk, snäll och rolig kille och att han sänder sin kärlek till hela familjen.

Liam Payne har på Instagram delat en bild på Robin och Harrys mamma. Under skriver han att det är en extremt sorglig dag och att Robin var en snäll och vacker själ och att sådana är svåra att hitta i världen idag.

Även Niall Horan har delat en bild på Robin och Anne och skriver att Robin var den snällaste, mest generösa och roligaste killen han träffat.

Läs mer:
Harry Styles kommer till Sverige igen nästa år
Det gjorde Niall Horan och Harry Styles för att fly fansen under turnéerna
Se Harry Styles roliga reaktion när Kardashians nämns

Foto: IBL