one direction kommer inte tillbaka

Tecknet på att One Direction INTE kommer tillbaka

Okej, det här är något som gör alla Directioners förvirrade. Det har nämligen upptäckts en sak på One Directions sajt som tyder på att de inte ska återförenas.

Går du också och väntar på att One Direction ska återförenas? Nu har flera Directioners upptäckt en sak på bandets hemsida som kan tyda på att det inte kommer att hända, åtminstone inte på länge. En ny flik på deras sajt som heter ”framtida evenemang” har nämligen tagits bort!

Tidigare såg det ut så här:

Fliken "Future events" låg bredvid "Past events".

Fliken ”Future events” låg bredvid ”Past events”.

Om vi backar bandet lite så trendade hashtagen #OneDirectionIsNotOver på Twitter i går, efter att flera fans hade upptäckt fliken ”Future events” på den officiella hemsidan under ”Turné”. Directioners tolkade det så klart som att pausen snart skulle vara över och att killarna planerade en rolig comeback.

Sedan slog dock bomben ner; den nya ”Future events” var borttagen igen, vilket fick alla att undra vad det var som pågick.

"Future events" togs bort från hemsidan i går.

”Future events” togs bort från hemsidan i går.

Det verkar alltså som att det inte finns några inplanerade ”Future events” för One Direction, och kanske är det ett tecken på att bandet inte kommer att återförenas på länge, eller kanske ens alls? Vi hoppas så klart att det här inte betyder något, utan att killarnas löfte om att komma tillbaka fortfarande är det som gäller!

Läs mer om One Direction:
One Direction har ändrat sig om pausen
Det här ska One Direction göra under pausen
Bekräftat: Så lång blir One Directions paus

Foto: IBL