OMG - två heta hunkar återvänder i The Vampire Diaries

Den sista säsongen av The Vampire Diaries är inte ute än, men herregud - förväntningarna är höga! Nu återvänder två till karaktärer till säsongsavslutningen.

För någon vecka sedan bekräftades det till allas glädje att Nina Dobrev återvänder till sista säsongen av The Vampire Diaries. Det bästa av allt? Hon får troligtvis sällskap!

Av ingen mindre än sin bror Jeremy, spelad av Steven R McQueen. Detta skriver Cosmopolitan. Steven postade denna bilden från inspelningsplatsen i Atlanta där sista säsongen just nu spelas in.

503 Service Unavailable

Och senare även denna bild som fans och media menar bekräftar att han återvänder.

503 Service Unavailable

Läs mer: Åtta gånger vi känt igen oss i The Vampire diaries

Även om det länge har ryktats om att även Kai, spelad av Chris Wood ska återvända till serien (efter en rad mystiska Tweets) så bekräftar nu flera utländska media detta. Teamet som står bakom showen lade upp bilder från ett kommande avsnitt där vi kan se Kai in action, bokstavligen. Det skriver Popsugar.

503 Service Unavailable

Som om detta inte vore nog med goda nyheter postade Ian Somerhalder, denna bild på honom, frun Nikki Reed och exet Nina Dobrev där han en gång för alla bekräftar att de alla tre är vänner. Aaw!

Nu längtar vi ÄNNU mer till att sista säsongen ska dra igång i mars!

Läs mer:
Nina Dobrev om att vara skådespelerska: ”Du måste vara hårdhudad”
Fem tv-serier vi måste säga hejdå till 2017
Sju anledningar till Riverdale är din nya favoritserie

Foto: IBL