OMG! Nellie Berntsson och Omar i The Fooo Conspiracy har dejtat

OMG! Nellie Berntsson och Omar i The Fooo Conspiracy har dejtat

För två år sedan gick ryktet om en romans mellan Nellie Berntsson och Omar Rudberg som de båda nekade. Nu avslöjar Nellie att stjärnorna faktiskt har dejtat.

För några år sedan slog det gnistor om 16-åriga bloggerskan Nellie Berntsson och 18-årige The Fooo Conspiracy-stjärnan Omar Rudberg. Det berättar Nellie Berntsson nu i en Youtube-video. Men redan i somras avslöjade Nellie för FRIDA att stjärnorna dejtade under 2014.

– Jag känner Omar privat, både han och hans familj. Jag intervjuade The Fooo Conspiracy när jag spelade in realityserien Jag är Nellie och jag utmanade då dem på paintball, säger Nellie till FRIDA.

Hon berättar att hon inte fick lov att prata öppet om deras romans för hans management.

– Jag lärde känna Omar och vi hade jättekul ihop, efter det så har ju vi träffats väldigt mycket, men det är ju som vanligt, man får hålla det i smyg.

Så ni har dejtat?

– Ja precis. Men nu är vi bara kompisar. Nu har Omar vågat att dela med sig utåt om att vi har dejtat och att vi är kompisar idag. Allt handlar ju om att inte såra sina fans, så det får man ju hålla lite hemligt och sen successivt berätta om.

Läs också: Nellie Berntsson: ”Jag är en riktig förhållandetjej”

Nyligen publicerade Nellie även en video där hon pratar mer om hur hon lade in stöten på artisten.

– Jag skrev mitt nummer på en lapp, sedan när jag kramade honom så gav jag honom den och då sa han ”åh tack, jag hade tänkt att göra detsamma”.

Nellie säger i videon att alla Foooers gick loko och att det blev kaos. På sin blogg berättar hon om maniska fans och om hur mycket hat hon fick när ryktet startade om att hon dejtade Omar. När det var som värst under 2014 skrev Nellie ett blogginlägg med rubriken ”Ni är inte kloka i huvudet” som riktade sig till The Fooo Conspiracys fans.

”Slutar inte den här hysterin snart kring mig & Omar kommer jag gå till en stor känd tidning & gå ut med allt jag blivit utsatt för. Tvekar inte en sekund, för den här skiten tar aldrig slut. Jag & min familj är så galet trött på fansen runt dom & hysterin”, skrev hon i inlägget.

I videon förklarar Nellie att The Fooo Conspiracy drog till USA och hon själv jobbade mycket och därmed rann dejtandet ut i sanden.

– Det har ju inte skrivits alls om det. Det var 2014. Men nu är vi verkligen bara vänner, poängterar Nellie för FRIDA.

HÄR nedan kan du se hela Nellies video:

Läs mer om Nellie:
Nellie Berntssons rörande inlägg om näthat
Se Nellie Berntssons fina kärlekshälsning till Frans
Första bilden på Frans och Nellie ihop

Foto: Lisa Höök, IBL