Nyheter på Netflix i februari – 3 favoriter

Nyheter på Netflix i februari – 3 favoriter

På jakt efter nya streamingfavoriter, men har svårt att hitta rätt? Här listar vi tre spännande titlar på Netflix i februari.
5 nyheter på Netflix i februari
Slå på ljud

Ny månad betyder nytt material på streamingtjänsterna, däribland Netflix. Vad sägs till exempel om Red Dot, en ny svensk actionthriller med Nanna Blondell och Anastasios Soulis i huvudrollerna?

Här är tre Netflix-premiärer vi tror det kommer snackas om lite extra i februari:

Malcolm & Marie

Sedan Zendaya Coleman intog rollen som Rue Bennett i Euphoria har hon tagit världen med storm. Därefter har hon bland annat synts i Spider-Man: Far from Home – och nu är det dags för nästa långfilm att ha premiär, nämligen Malcolm & Marie. Handlingen kretsar kring filmskaparen Malcolm och hans flickvän Marie, ett par med en minst sagt stormig relation. Efter en lyckad filmpremiär uppenbarar sig underliggande spänningar där smärtsamma avslöjanden avlöser varandra.

Premiär: 5 februari

Red Dot

Ända sedan nyheten kom om Red Dot, Netflix första svenska film, kom har hajpen varit ett faktum – och nu är det äntligen dags för premiär. Handlingen kretsar kring David och Nadja, ett gift par i 30 årsåldern som jobbar på att blåsa liv i sin relation – samtidigt som det visat sig att Nadja är gravid. Tillsammans åker de till fjällen för att vandra, men parets romantiska äventyr förvandlas snart till en mardröm då ett rött lasersikte dyker upp på deras tältvägg.

Premiär: 11 februari

Ginny & Georgia

© 2020 Netflix, Inc.

Ginny & Georgia är en ny serie som beskrivs som en modern version av klassikern Gilmore Girls. Den handlar om en mamma och hennes tonårsdotter, som efter år på flykt försöker skapa ett nytt och normalt liv i New England. Problemet är bara att mammans förflutna hotar deras nya sätt att leva.

Premiär: 24 februari

Foto: Netflix

Relaterade artiklar
Alla nyheter från HBO i februari 2021 – här är hela listan