Sex nya tv-serier som kommer i år

Sex nya tv-serier som kommer i år

Vi älskar nya tv-serier och i år kommer det flera nya! Här är sex tv-serier vi se fram emot att se 2018.

1. Life Sentence

Nästa år är Lucy Hale tillbaka med en ny serie. Den handlar om Stella som har levt varje dag som om den vore hennes sista på grund av hennes cancer. En dag får hon veta att hon är botad vilket förändrar allt.

2. Siren

Nästa sommar kommer serien Siren som handlar om sjöjungfrur. Serien är en thriller och handlar om en stad vars vatten det ryktas finnas sjöjungfrur i och de verkar inte vara så snälla som många tror.

3. You
Pretty little liars möter Gossip girl i den nya serien You där både Shay Mitchell och Penn Badgley är med. Serien handlar om Joe som blir kär i Beck och därefter gör allt i sin väg för att få henne att bli sin.

4. Marvel’s Cloak & Dagger

Tonåringar Tandy och Tyrone har precis träffats och blivit vänner när de upptäcker att deras superkrafter inte funkar ihop, vilket skapar väldigt mycket problem.

5. Alone Together

Benji och Esther är bästa vänner och gör allting tillsammans, vilket får många att tro att de är ett par. En riktig komedi-serie där de driver med både sig själva och andra.

6. The Perfectionists

The Perfectionists är en spin-off på Pretty little liars och det sägs att vi kommer få se både Alison och Mona igen. Det är ännu inte klart när serien kommer men enligt rykten ska det börja spelas in i vår så förhoppningsvis kommer det i höst.

Läs mer!
Åtta saker vi vet om säsong 3 av Shadowhunters redan nu
Kändisarna som spelade kära – och blev det i verkligheten
10 tv-serier som har halloween-avsnitt (som du måste se!)

Foto: Instagram