Nya serier och filmer på Viaplay i april 2019

Nya serier och filmer på Viaplay i april 2019

Ny månad betyder flera spännande nyheter på streamingtjänsterna. Här är ett urval av de titlar som kommer på Viaplay i april i år.

Ny månad innebär nya titlar att se fram emot på Viaplay. Här har vi listat några av de serier och filmer som har premiär på streamingtjänsten under april.

Nya serier på Viaplay i april 2019

Marvel’s Runaways

Handling: En grupp tonåringar rymmer från sina föräldrar som de upptäckt är förklädda skurkar. Nu ska de sona sina föräldrars handlingar – men samtidigt upptäcker de hemligheter kring sitt ursprung.
Premiär: 1 april

Marvel's Runaways har premiär på Viaplay i april 2019

Marvel’s Runaways handlar om sex tonåringar som knappt tål varandra. Foto: Greg Lewis/TT

Legion, säsong två

Handling: En drama/science fiction-serie om David Haller som sedan tonåren har kämpat med psykisk ohälsa och även diagnostiserats som schizofren. Davids liv förändras när han träffar en patient med liknande symtom.
Premiär: 1 april

Marvel’s Inhumans

Handling: I Marvel’s Inhumans följer vi med på äventyr tillsammans med den kungliga familjen och Black Bolt – Inhumans gåtfulle kung som har en så stark röst att en minsta viskning kan ödelägga en stad.
Premiär: 1 april

Marvel’s Agent Carter, säsong ett och två

Handling: Serien utspelar sig under 1946 i Marvel Cinematic Universe och kretsar kring Peggy Carter som jobbar för Strategic Scientific Reserve, samtidigt utför hon hemliga uppdrag åt Howard Stark.
Premiär: 2 april

Wisting

Handling: William Wisting står inför den mest utmanande utredningen i sin karriär när en seriemördare bosätter sig i den lilla staden Stavern.
Premiär: 11 april

Catastrophe, säsong tre

Handling: En irländsk kvinna och en amerikansk man strular till det när de kämpar för att bli förälskade i varandra. Klumpig åtrå, omedelbar graviditet och förödelse är grundpelarna i deras usla relation.
Premiär: 14 april

Straight forward

Handling: Kriminalserie i åtta delar som handlar om en dansk kvinna som försöker lämna sitt kriminella förflutna bakom sig genom att bygga upp en ny tillvaro i en småstad i Nya Zeeland.
Premiär: 17 april

Carter

Handling: Kriminalkomedi om en skådespelare som återvänder hem efter en offentlig incident. Tillsammans med en vän som arbetar som polis försöker han att lösa verkliga brott med hjälp av sin skådespelartalang.
Premiär: 22 april

Tv-serien Carter har premiär på Viaplay i april

Carter är en kanadensisk tv-serie med bland annat Jerry O’Connell. Foto: Skärmdump

Nya filmer på Viaplay i april 2019

Lady Bird

Handling: Amerikansk dramakomedi från 2017, baserad på regissören Greta Gerwigs egna tonår. Handlar om 17 åriga Lady Bird som bor i Sacramento, men på ”fel sida” av järnvägsspåret. Lady Bird drömmer om ett mer spännande liv och att få gå i skolan i New York.
Premiär: 2 april

Utøya 22 juli

Handling: Gripande film som handlar om det fruktansvärda terrorattentatet den 22 juli 2011. En tonårstjej kämpar för sin överlevnad på ett sommarläger på den norska ön Utöya.
Premiär: 3 april

Truth or dare

Handling: En oskyldig omgång av ”Sanning eller konsekvens” får dödlig utgång när någon – eller något – börjar straffa dem som inte talar sanning eller som vägrar ta konsekvenserna.
Premiär: 11 april

Pacific Rim: Uprising

Handling: Science fiction-film där Jake Pentecost återförenas med Mako Mori för att leda en ny generation av Jaeger-piloter. Med är också rivalen Lambert och 15-åriga hackern Amara.
Premiär: 12 april

Death Wish

Handling: Kriminaldrama med bland andra Bruce Willis. Paul Kersey lever ett lugnt förortsliv, tills en dag då hans fru och dotter blir brutalt överfallna. Polisen saknar resurser att utreda fallet och Paul bestämmer sig för att ta lagen i egna händer.
Premiär: 16 april

Little Miss Sunshine

Handling: Komedifilm från 2006. Sjuåriga Olive ska delta i en skönhetstävling och hela familjen Hoover, inklusive en suicidal morbror och en gammal farfar, packar in sig i en minibuss och beger sig ut på en oförglömlig resa.
Premiär: 18 april

Alien: Covenant

Handling: På väg till en avlägsen planet på andra sidan galaxen upptäcker besättningen på rymdskeppet Covenant något som de tror är ett outforskat paradis – men som i själva verket är en mörk och farlig plats.
Premiär: 19 april

Tomb Raider 

Handling: Actionfilm med svenska Alicia Vikander i rollen som Lara Croft. I hopp om svar ger Lara sig ut på ett äventyr som kan komma att lösa gåtan kring sin fars försvinnande en gång för alla.
Premiär: 26 april

Tomb Raider med Alicia Vikander som Lara Croft

Tomb Raider med Alicia Vikander hade premiär 2018. Foto: CAP/FB/CAPITAL PICTURES/TT

Nya barnfilmer på Viaplay i april 2019

Hotell Transylvanien 3: En monstersemester

Handling: I denna uppföljare får vi följa med favorit-monsterfamiljen på lyxkryssning. Till en början är det frid och fröjd, men drömsemestern förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka – som dessutom bär på en farlig hemlighet.
Premiär: 5 april

Paddington 2

Handling: Paddington, numera bosatt i London hos familjen Brown, börjar arbeta med en rad udda jobb för att ha råd att köpa den perfekta presenten till sin tant Lucys 100-årsdag.
Premiär: 22 april

Alla premiärdatum och titlar kan ändras, flera filmer och serier kan tillkomma.

Toppbild visar serien Marvel’s Runaways, foto: Patrick Wymore/TT

Läs mer:

Alla nya filmer och serier på Netflix i april 2019

Allt vi vet om Apples nya streamingtjänst – Apple TV Plus

Idag släpps tv-serien Dalmatinervägen 101 – smygtitta här!