sex-education-trailer

Nya serien Sex Education ska lära oss mer om sex – se trailern

Netflixs nya serie Sex Education handlar om två tonåringar som öppnar en sexklinik. Nu är den första trailern till serien här.

I januari har Netflixs nya serie Sex Education premiär. En brittisk serie som fokuserar på sexuella erfarenheter, identitet, vänskap och livet som tonåring. Om du gillar serier som Skins eller Degrassi så kan det här definitivt vara en serie för dig.

Sex Education handlar om 16-åriga Otis vars mamma är sexterapeut. Efter att i hela tiden sitt liv fått höra sin mamma prata om sex har Otis blivit lite av en expert på ämnet, något som hans klasskamrat Maeve ser som en chans att använda. Tillsammans startar Maeve och Otis, samt Otis bästa vän Eric, en sexmottagning på skolan där de hjälper andra elever med sina sexproblem. Problem som kan vara alltifrån att inte kunna ha sex till att inte trivas i sin kropp.

Se trailern här under!

Otis spelas av Asa Butterfield, Maeve av Emma Mackey och Eric av Ncuti Gatwa. Otis mamma Jean spelas av Gillian Anderson. I trailern ser vi också Mikael Persbrandt göra ett inhopp i serien.

 

FRIDA har träffat Asa och Gillian och frågade dem hur det egentligen var att spela sexterapeuter! Se videon här nedan!

 

Sex Education har premiär den 11 januari och kommer att ha åtta avsnitt.

Läs mer:

Alla nya serier och filmer på Netflix och HBO i januari 2019

Så hittar du Netflixs hemliga filmkategorier

Allt du behöver veta om Netflix nya svenska serie – Störst av allt

Foto: Netflix