Archie-Veronica-Riverdale

Nya fan-teorin om Archie och Veronica i Riverdale

Det är inte jättelångt kvar tills den andra säsongen av Riverdale kommer. Nu finns det en ny fan-teori om hur det kommer att gå för Archie och Veronica.

Nedräkningen har börjat! Den 11 oktober kommer äntligen Riverdale säsong 2 och vi får förhoppningsvis veta hur det gick för Fred efter att han blivit skjuten. Vi vet några saker om den kommande säsongen, som att Archies mörka sida kommer att komma fram samt att Betty och Jughead kommer att få problem.

Läs mer: Åtta nya saker vi vet om Riverdale säsong 2 redan nu

Det finns också många teorier om vad som kommer att hända och en ny som dykt upp handlar om Archie och Veronica. Det är tumblr-användaren quirkyanya som kommit fram till att Archie och Veronica antagligen kommer att bli som Romeo och Julia.

Användaren skriver att det definitivt kommer att bli problem mellan familjen Andrews och familjen Lodge. Som vi såg i första säsongen så blev Fred och Hermione osams och nu när Hiram (Veronicas pappa) kommer tillbaka kommer det bara att bli ännu mer problem. Något som definitivt kommer skapa problem för Archie och Veronica.

Läs hela teorin här under:

https://quirkyanya.tumblr.com/post/160591832052/my-theories-for-riverdale-season-2

Läs mer:
13 saker du inte visste om Riverdale-stjärnan KJ Apa
Galna teorin om Bettys bror i Riverdale
Test: Vem i Riverdale passar du bäst ihop med?

Foto: The CW