Inspelningarna av Emily in Paris säsong 2 är igång!

TT

Nya detaljerna om säsong två av Emily in Paris – inspelningen har börjat

Emily Cooper kommer att fortsätta sina äventyr i Franrike.
Nu är inspelningarna av Emily in Paris andra säsong i gång – och då passar Netflix på att hinta om att serien kanske utspelar sig andra platser än huvudstaden.
Därför pratar alla om Emily in Paris
1:08

Efter reklamen: Därför pratar alla om Emily in Paris

(1:08)

Slå på ljud

Nya avsnitt av populära och omtalade Emily in Paris är på gång! I slutet av 2020 bekräftade Netflix att serien skulle få en andra säsong genom att publicera ett brev där huvudkaraktären Emily Coopers chef Sylvie Grateau (spelad av Philippine Leroy-Beaulieu) låter meddela att hennes vistelse i Frankrikes huvudstad förlängs.

Nu har ett nytt brev ”läckt ut” på Instagram, där tittarna får veta att hennes arbetstillstånd har blivit godkänt och att marknadsföringsbyrån Savoir ser fram emot att fortsätta arbeta med henne.

”Eftersom vi ofta jobbar med unika varumärken hoppas vi att Emily fortsätter att fördjupa sig själv kulturellt här så att hon inte gör någon stor faux pas”, står det i brevet, samtidigt som Sylvie Grateau berättar att det kommer fler uppdateringar om Emily Coopers framfart inom de närmsta månaderna.

Här kommer säsong två att utspela sig

Bildtexten till inlägget på Instagram skvallrar om att det kommer lite förändringar under säsong två.

”Bonjour från Paris (och kanske några andra delar av Frankrike)”, står det med en flörtemoji.

Enligt sajten TVline är en av de andra platserna jetset-paradiset Saint-Tropez.

I inlägget berättas det dessutom att inspelningar har påbörjats! Produktionen av seriens andra säsongen sköts ju upp på grund av coronapandemin, men nu är det igång och väntas pågå fram till i juli. Det verkar med andra ord som att vi får vänta några månader med att se resultatet.

Lily Collins om den andra säsongen

Lily Collins, som spelar huvudrollen, berättar i ett uttalande hur det känns att vara tillbaka.

– Det är en ära att vara kopplad till en projekt som ger folk så mycket välbehövlig lättnad under en tung tid och när alla letar efter en andledning att le och skratta. Att spela Emily lärde mig bara mer om mig själv utan också om världen runt mig. Jag kunde inte vara gladare att få var tillbaka i Paris för säsong två för att utveckla de läxorna, för att fortsätta att växa och lära mig mer om den vackra staden och alla dess karaktärer med Emily, säger Lily Collins.

Något premiärdatum för Emily in Paris är inte satt än.

Foto: TT, Netflix

Relaterade artiklar
7 gånger Emily in Paris klätt sig (nästan) exakt som Blair Waldorf