hailey-baldwin-justin-bieber-ihop

Nya bilderna på Justin Bieber och Hailey Baldwin får fansen att tro att dejtar

Redan 2015 ryktades det om att Justin Bieber och Hailey Baldwin dejtar och nu är ryktena igång igen. Paret sågs nämligen spendera helgen tillsammans i Miami.

Redan 2014 började det ryktas om att Justin Bieber och Hailey Baldwin dejtade, det bekräftades dock aldrig. I slutet av 2015 och början av 2016 så startade ryktena igen efter att de var på semester tillsammans samt la ut flera bilder på varandra på Instagram där de minst sagt såg ut att trivas ihop.

I en intervju med GQ sa Justin att han ”älskar henne”, alltså Hailey och på röda mattan sa Hailey att hon också älskar Justin och att de har väldigt kul tillsammans. Ingen av dem bekräftade dock att de dejtade och Hailey sa även att de inte var exklusiva.

I en intervju nyligen berättade Hailey att hon och Justin varit vänner länge och att de träffades när de var väldigt unga. Hon säger också att de var bästa vänner och att alla vet att det senare blev något mer men att det var vad det var. Hon berättade också att de under en lång period inte varit vänner men att de nu kommit förbi det.

Nu har ryktena kring dem två dykt upp igen då de setts tillsammans i Miami i helgen. Enligt TMZ ska de ha besökt kyrkan tillsammans, sen varit och ätit middag och varit ute på en klubb. På nattklubben ska de ha stått nära varandra hela tiden samt hållit varandra i handen.

Det finns också bilder på Justin och Hailey när de hänger vid poolen och ser mysiga ut.

Justin Bieber och Hailey Baldwin sågs tillsammans i Miami i helgen. Något som fått många att tro att de dejtar.

Justin Bieber och Hailey Baldwin sågs tillsammans i Miami i helgen. Något som fått många att tro att de dejtar.

För några månader sen dejtade Justin sitt ex Selena Gomez men de två verkar återigen ha gjort slut. Hailey har ryktats dejta Shawn Mendes men sa nyligen i en intervju att de bara är vänner.

Läs mer:
Shawn Mendes om kärleksryktena med Hailey Baldwin
Från då till nu: Justin Bieber och Selena Gomez förhållande genom åren
Sex tecken på att Selena Gomez nya låt är om Justin Bieber

Foto: IBL