Outer Banks – för dig som älskar The O.C. och Riverdale

Outer Banks – för dig som älskar The O.C. och Riverdale

Hemmakarantänen blev precis lite roligare! Nu släpps nämligen Outer Banks på Netflix, en sprillans ny tonårsserie om heta surfare och bortskämda brats.

Efter veckor av social distansering har vi numera all tid i världen att konsumera tv-serier på löpande band. Gossip Girl och The O.C. är några klassiker som aldrig går ur tiden, men nu släpper Netflix en helt ny serie för oss som älskar drama i amerikansk överklassmiljö.

Snart har Outer Banks premiär på streamingtjänsten, en Netflix-produktion som verkar bocka av de flesta ingredienser för en riktigt bra tonårsserie; löjligt snygga skådisar, förbjuden kärlek och såklart några mörka hemligheter som bara väntar på att avslöjas.

Serien utspelas i North Carolina (precis som One Tree Hill) och kretsar kring det segregerade Outer Banks, en drömmig semesterort för snobbar i maffiga mansions. John Booker Rutledge tillhör den andra kategorin invånare, en fattig surfarkille som ständigt tvingas vända på slantarna för att få vardagen att gå ihop.

Sett Gossip Girl lite för många gånger? Då kanske Outer Banks är något för dig.

Då har Outer Banks premiär på Netflix

Men nu har John chansen att förändra sitt liv monumentalt – hans försvunna far ryktas nämligen ha gömt en guldskatt värd flera hundra miljoner dollar. Det blir starten på en dramatisk skattjakt bland lyxiga motorbåtar, sandvita stränder och riktigt skumma affärer.

Serien har av flera medier beskrivits som en blandning av The O.C. och populära Riverdale, en kombination som verkligen låter lockande. Hela säsong 1 har premiär på Netflix den 15 april, missa inte det!

Se trailern till Outer Banks:

Foto: Netflix

LÄS MER: 

17 klassiska teen movies på Netflix med massor av drama

17 riktiga feel good-filmer som du kan se på Netflix

Netflix i april 2020 – här är alla nya filmer och serier