Billie Eilish deltog i Carpool Karaoke med James Corden

Ny säsong av Carpool Karaoke – de ska sjunga med James Corden

Succéprogrammet Carpool Karaoke med James Corden har fått en tredje säsong i Apples tv-app och en rad kändisar står redo att hoppa in i programledarens bil. Här listar vi stjärnorna som ska sjunga i kapp till bilstereon, och när.

Tv-värden James Corden som leder The Late Late Show with James Corden har sedan 2015 haft ett återkommande humorsegment i sitt program där han ringer upp kändisar och förklarar att han är sen till jobbet, och ber dem att samåka med honom. Detta för att han ska kunna ta körfältet för samåkning som finns i Kalifornien. Segmentet har gjort dundersuccé då stjärna efter stjärna ”ställt upp” och hoppat in i passagerarsätet bredvid James Corden.

Då kommer nya Carpool Karaoke: The Series

Till saken hör också att James Corden slår på bilstereon varpå kändisarna sjunger med i egna och andras låtar. Segmentet har fått namnet Carpool Karaoke och är numer att anse som en modern viralklassiker.

Och nu till den stora nyheten. Segmentet har för tredje gången brutits loss från The Late Late Show with James Corden och fått en ny säsong i form av Carpool Karaoke: The Series på Apples tv-app. I nio veckor framöver kommer ett nytt avsnitt att släppas på fredagar.

De sjunger i säsong 3

Tidigare har artister som Justin Bieber, Billie Eilish, Harry Styles, Adele och Ariana Grande varit med i programmet. Här är deltagarna i säsong 3:

24 januari – Darius Rucker och Anthony Anderson

31 januariMasked Singer-domarna Ken Jeong, Nicole Scherzinger och Robin Thicke

7 februari – Kesha och Whitney Cummings

14 februariGood Girls-skådisarna Christina Hendricks, Mae Whitman och Retta

21 februari – Jay Leno och Seal

28 februariDeschanel-systrarna och Property Brothers med Emily Deschanel, Zooey Deschanel, Drew Scott och Jonathan Scott

6 mars – Fred Armisen och Weezer

13 marsWorld Wrestling Entertainments Becky Lynch, Roman med flera

20 marsStranger Things-skådisarna Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLoughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink och Finn Wolfhard

Apples tv-app är gratis och finns tillgänglig på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, Samsungs smarta tv-apparater, Amazon Fire TV och Roku-enheter.

Psst… ögonblicket vi aldrig glömmer!

Källa: Apple Sverige

Läs mer:

Se när Harry Styles gör Carpool karaoke med James Corden

14 gånger One Direction sjunger om sex

Här tvingar Kendall Jenner James Corden att äta äckliga saker